• Gebelik
  • 40.haftayı bitirenler ses edin 🙋‍♀️

Benim de perşembe 40 olacağım ama bir şey yok, doktorum da bir şey demedi günü geçerse ne olacağı hakkında, salı randevum var bakalım 😊

Betulaa benimde aynı şekilde perşembe korkun bitmiş oluyor salı randevum var ve doktorum ne dicek çok merak ediyorum.bide agrılarınız varmı benim bacaklarım kollarım boynum hep agrıyor

berfib her gün yürüyüş plates yapıyorum em fazla biraz belim ağrıyor akşamları o da normal herhalde sancı değil bence, nst de de sancı çıkmıyor , açıklık da yok bakalım ne olacak. Annemin gelmesini bekliyor herhalde kızım 😊

esiaks Aynen valla inşallah bekleyen her kes bebeğine kavuşsun biran önce 🙏🥰

Betulaa pazartesi 40+1 oluyorum
    Biraz sancılarım var nstde de çıktı çok diyil yalnız
    1 santim açılmam vardı 1 hafta önce pazartesi gel olmazsa suni sancı verriz dedi
    O da olmazsa sezeryana alırız dedi bakalım

berfib agrınız varmı hiç benim çok agrım var bacaklarım kollarım çok agrıyor

babymom_8 açılma var mı hiç?
      Devlet hastanesi de en son durumda sezeryan yapıyor
      Yapsaydı kendi isteğimizle gider olurdum, özel çok para

Hediyemmm bel agrim cok fazla agrilarin olmasida normal bnce artk agirlastigimiz icin ne yatabiliyoruz ne kalkabiliyoruz 😒😒

berfib aynısını düşünüyorum bende ama bilmiyorumki olsa iyi olurdu, süni sancıdan korkuyorum. Çatı muayinesinde bile 1 santim açılma vardı kontrol ettiğinde o zaman bile çok canım yandı.