Gonuel49 Selam hanımlar biz 16 haftalığız, dünden beri kasıklarımda şiddetli ağrılar oluyor bıçak sağlanması gibi. Belimde de bu hafta ağrılar çoğaldı. Bu durum normal mi ya gece yatarken bile ağrıyı hissedip uyanıyorum öyle şiddetli oluyor 🫤
DenizDnz- Gonuel49 rahmin büyüyor ondan demişti doktorum tuvalete çıkarken batma yoksa sorun yok normal demişti hatta benimde ilk 3 ay sürekli ağrılarım oluyordu hala bile ara ara batıyor ağrıyor 25 haftalığız o yüzden yine Bi doktoruna danış ama korkulacak bişey yoktur canım 😊
lAydanur Gonuel49 gecen gün bende öyleydim gittim kan verdim idrar baktırdım enfeksiyon varmış doktor tek kullanımlık toz yazdı bide magnezyum verdi Bi görün bence
Gonuel49 Hlmylmz_69 canım iki gün önce kontrolüm vardı kan ve idrar verdim sonucum daha çıkmamıştı. Bilmiyorum yani 😔
Gonuel49 DenizDnz- anladım canım teşekkür ederim içim biraz rahatladı 🫶 ilk gebeliğim olduğu için hiç bir bilgim yok birazda evhamlıyım sanırım 🙊
DenizDnz- Gonuel49 Çok iyi anlıyorum seni benimde ilk gebeliğim bende fazlaca evhamlıyım ama hep iyi düşünelim iyi olsun herşey