Brisii Kızlar temizlikten sonra ağrılarınız oluyormu bacak arası çatı kemiğim cok ağrıyor ama yapmaya çalışıyorum pisliği sevmıyorum
199319 Brisii bel ağrısı yaşıyorum çok ayakta durunca ya da çok gezip dolaşınca. Kuyruk sokumu oluyor sanırım 🫢 kaç haftalıksınız ben 29+3
Badem_gozlum_ Brisii bel ağrım oluyor süpürge yapınca ev büyük dik süpürgeyle idare edyrm büyüğünü bazen aciyrm riskli olduğum icin korkyrm yavaş yavaş ypyrm işleri mi.
199319 Brisii yalancı sancı yaşadım ben de o haftalarımda. Bir de ağrılar magnezyum eksikliğinden olur demişlerdi, kullanıyor musunuz magnezyum? Onun dışında yoğurt süt peynir de tüketmek lazım
Brisii Badem_gozlum_ risklisin ve iş mi yapmaya calısıyorsun Allah yardımcın olsun düşük riskimi kaç haftalıksın
Brisii 199319 magnezyum almıyorum canım daha ama süt peynir bol yerim anlamadım bu ağrıyı genişledikçe oluyor herhalde
esiaks Brisii olmaz mııı. İş yaparken pek anlamıyorum da oturunca kalkamıyorum 😂 çatı ağrısı acısı beni çok fena yaptı
esiaks Brisii yere eğilip silemiyorum evi süpüremiyorum ama diğer türlü ayakta olan işlerimi yapıyorum çok şükür.
kadertugrul7 Brisii 16 haftaya girdik ama benim her temizlik sonrasi oluyor özellikle ev süpürdükten sonra