susis Mayada- doktorum 39+1 veya 39+2de yapalım demişti bugün randevum var günü netleşecek. Şu an 38+1im.
Crescent96 Normalde 39 da yaparız dedi doktorum şuan 33+1im ama suyum fazla bebegin gelisimi 35+6 ya uyumlu o yuzden 2 hafta sonra sezeryan tetkiklerini yapalım elimide bulunsun 38 gibide alabiliriz dedi
btllsk Crescent96 Bende 33+2 haftalığım bebişin gelişimi 35 haftalık 37. Haftada sezaryen olacağım tansiyon yükselmesi nedeniyle…
Cerentuna btllsk 37 haftalık alıyor mu doktor bende haftaya gideceğim gün için konuşmaya 37 haftalık olmuş oluyorum
Crescent96 btllsk yaa aynıyız.. suyunda fazlalık var mı canım peki yoksa sadece gelişimimi önde? 32+4 de gittim en son 2750 gr dı çok iri dedi ama bence normal yani😀 benim ilk gebeliğimdede oğlum öyledi 4115 gr doğdu iri oluyor bebeklerim ama doktorlar bunu sorun yapıyor..
btllsk Crescent96 Suyum normal bi sıkıntı yok. 31 haftalıkken gittiğimde 2.100 gr dı önde diyor dedi 😀 ara ara tansiyonum yükseliyor onun için riske atmayalım alalım dedi doktor 🙈 Maşallah baya iri oluyormuş 😍