Gurbet571 1 buçuk haftadır ağrılarım var düzensiz şimdi dün geceden beri belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor su gibi sızıntımda var hastaneye gitsemmi
Alya09 Gurbet571 doğum başlamış olabilir yavaş yavaş gidin bence bir kontrol le belki sızıntı şeklinde su bir kere de gelir
Merveftm Gurbet571 kesinlikle ihmal etmeyin gidin açılma vs olmuş olabilir bazısında su sızıntı şeklinde gelebilirmis ilk etapta aksatmayin Allah korusun
Kiwi12 Gurbet571 aynı gün haftada bendende sıIntı geldı meğer azar azar suyum geliyormuş benımde kaldırın iç kısınları ve bel agrım vardı
Emisse Kiwi12 damla damla şeklinde mi geliyordu yoksa daha yoğun şekilde mi benimde bir gün öyle geliyor üç gün gelmiyor sonra damla geliyor ilk geldiginde doktora gittim amniyon değil dedi ama endişe ediyorum
Kiwi12 Emisse yok benım damla damla deıldı sıvı ve sefaftı sırrrr dıye bısey akıylrdu bırden çare çay bardagı veya yarım çay bardagı kadar gıbj saat bası falan hemen hemene
Emisse melek79 akıntı sanıyorum ya çünkü bakıldı en yogun geldigi dönemde amniyon çıkmadı çok şükür ağrılarım regl ağrısı gibi gelip giden bir ağrı değil dün geceden beri böyle normal sanıyorum son haftalar olduğu için 😣