beyzaturker56 Odasını yapacağız takım olarak ama birde ekstra anne yanı olarakta park yatak almayı düşünüyoruz bilgi ve tecrübelerinizi benimle de paylaşırsanız çok sevinirim 🙏🏻🌸
Hmyraltnts beyzaturker56 Uzun araştırmalarım sonucu elele madre aldık ve çok da memnun kaldım henüz kullanmadım ama kaliteli duruyor. Uzun yıllar kullanılabilir. İçine yatak olarak da yataş mini twiny sünger yatak almayı düşünüyorum öneri üzerine. Özelliklerine bakabilirsiniz benim çok içime sindi. 🥰
beyzaturker56 Ceylan482 benimde aklımda o marka model var teşekkür ederim 🌸 pekii iç yatak olarak ne aldınız?
Ceylan482 beyzaturker56 ben kendi sitesinden aldığım için hediye geldi iç yatağı çoğu yerde yataşın iç yatağı alındığı yazılmış belki memnun kalmazsam yataşın iç yatağını alırım
Asyos34 beyzaturker56 bence eğer bi tecrübe fikir isterseniz sadece park yatak alın epey onu kullanıyorlar ötekinin yerine büyüyen yatak alın 2 yaşına kadar park beşlik kullanıyorlar sonrasında büyüyen yatağına koyarsanız kenarına korumalıkla epey bir zaman kullanır 🖐
Zynppp_0999 Elele madre aldık Çok güzel ben beğendim. inşallah sağlıkla gelirde bebeğimde rahat eder😌
Fadimehizz Park yatak alacağına bence direk anne yanı beşik al ben öyle yaptım açıkcası baby plus anne yanı beşik aldık e bebekten gayeye uygundu yatak odam küçük zaten başta yanımda onda uyur sonrasında yaşına gelince kendi odasında uyur🥰
__mom1 Herkes alıyor diye ben yoyko aldım ama bana çok kaliteli gelmedi. 1 yaşına kadar yatırırım sonra şehir dışına taşınıcaz zaten çocuğa oda yaparım diye iade etmedim fiyatı uygundu. Uzun süre kullanılacak kadar sağlam değil bence
Merveozl Uzun araştırmalarım sonucu Kraft near me aldık anne yanı olma sallanma alt açma ünitesi özellikleri var ve boyuda 70e 120
beyzaturker56 Hmyraltnts evet benim de araştırmalarım ve öneriler hep elele madre modeline gidiyor sanırım bende alacağım teşekkür ederim umarım memnun kalırsınız sizde 🌸🤗