znkara minikmucizeemaak adet gecikmen olmadan baza çekmenden bahsediyorum ben negatif çıkması çok normal çünkü daha gecikme yaşamadın bak hamilesin çok şükür bazen akışına bırakmak ve sabırla beklemek gerekiyor
minikmucizeemaak znkara O an öyle gelişti çok şiddetli çekmedim zaten sadece biraz yardım ettim haldur huldur çektirmedi zaten kayınvalidem sağolun düşündüğünüz için😇
znkara minikmucizeemaak sağlıkla kucağına al inşallah 💖 zeynep ben bu arada sadece profil fotomu değiştirdim 😂
eylulmihrasmom minikmucizeemaak çoookk sevindim sağlıcakla al inşallah kucağına hayırlı olsun caniiimn🥰
minikmucizeemaak gulruba Ederim tabi ki Allah razı olsun Rabbim bu mübarek günlerde tez zamanda nasip etsin ❤️ Mucizeler hep bizle inanın bak 2 gün önce negatifti
gulruba minikmucizeemaak inşallah bende 3 gün önce yaptım saglik ocağı testi 2 defa yapmış 3 saat arayla guvenemedim o yüzden pazartesiye kadar adet olmazsam tekrarliycam
minikmucizeemaak Kubsam Amiinnn Allah razı olsun canım benim❤️ Rabbim istiyen herkese bu mübarek günlerde tez zamanda sağlıkla nasip etsin ❤️
minikmucizeemaak Gul12345 Amiin Allah razı olsunnn dua edin sağlıkla ilerlesin inşAllah Rabbim istiyen herkese tez zamanda sağlıkla nasip etsin❤️
Gul12345 minikmucizeemaak tabikide cnm ins Allahını izniyle güzel Bi şekilde ilerler o kadr stres oldun ama Rabbım karşılığını verdi cnm
Yagmurr1 minikmucizeemaak bende de anında çizgi çıktı 10-15 dakika sonra o silik çizgi iyice mosmorr bir çizgiye dönmüştü
minikmucizeemaak Yagmurr1 benimde öyle olmuş ama dışarda bırakınca sarı olmuş ortası 😂 çizgi kopkırmızıya dönmüş