Zlis11 Kızlar çatı muaynesinden 1 gün sonra uzun sureden sonra sanki çök kalk yapmış gibi kasık agrım var. Agrıdan yurumekte zorlanıyorum kasıklarım fena ağrıyor vajinanın üst bölgeside ayni şekilde sanki iğne batıyor öksürüp hapşurunca sancı yapıyor başına gelen var mı?
MerveTuranTzn Zlis11 benım de haftaya olacak catı muayenem😒 çatı muayenesinden sonra şikayetler normalmiş canım
nurrrrrr Zlis11 peki canım bi daha gitmeyi dusunuyor musun doktora yoksa ağrın gelince doğum a mi gideceksin
Ecram Zlis11 cati muayenesinden oldugunu sanmiyorum ama son haftalarda bebek kanala yavas yavas girdigi icin o agri oluyor diye biliyorum. Benim karnim indiginden beri bu dediklerini yasiyorum. Ama tabi yine de doktoruna bir danis nolur nolmaz
Zlis11 MerveTuranTzn Çatı muaynesinde cok hafif agrim oldu doktorum lekelenme olabilir dedi olmadı ama 1 gun sonra kasıklarımda ağri başladı ondan mı kaynaklı anlamış değilim canım ama çatı muaynesi korkulacak bisey değil
Zlis11 Ecram Doktoruma sordum canım bugün kontrolum vardi ama hic bebek kanalda falan demedi ben ayaklarimi tutup kaldiriyorum kasıklarım cok ağrıyor hareket edince ayağımı arkadan sürüklüyorum resmn.
Zlis11 nurrrrrr Sık cagardığım zaman bana randevu alma araya alıcam demisti doktorum her hafta çagarmaya basladi çünkü 2 kere ücret ödemedim salı günü ödiycem bidaki kontrolde ödemiycem tabi o zamana gelirsek
nurrrrrr Zlis11 inşallah bana da öyle yapar. sürekli muayene ücreti ödüyoruz. zaten bu ay doğum parası vereceğiz bide. bize zor oluyor. bende yarın kontrol um olduktan sonra gitmeyeyim diyorum.sancim başlayınca giderim direk diye düşünüyorum
Zlis11 Asmer Sanki uzun sure sonra çök kalk yapmıs gibi hamlanmış gibi benimki oturmakta da zorluk cekiyormusun sen
Asmer Zlis11 evet otururkan vaginama sanki iyne batiyo canim yakiyo bebey hep asagiya vuruyo bilmyorum neden boyle herkes rahmin buyuyo ondan oyle soyluyo((
Zlis11 nurrrrrr Aynen ya muayne ucreti de çok doğum ucretide sizde ne kadar bizim 92 tl muayne 3000 normal dogum