Merveftm Kızlar ilk şeker testim sınırda cikmisti doktor ikinciyi istedi bu sefer 75 Gr yuklettik. Ama aşırı bir mide bulantısı yaptı ağır geldi muhtelemen. Yaşayan var mı varsa mide bulantisi geçmesi için neler yaptınız
Ada022 Merveftm açlık kan şekeriniz kaç çıktı acaba ilk terste benim 97 çıkmıştı yükleme yapmadan sonra 93 inmiş daha 19+5 oduk şeker yüklemesine daha var ailede şeker geçmişi var zaten bende kokuyorum 😔
Merveftm Ada022 kuzum daha sonuclari almadım 1 saat daha beklemem lazım 3 kere kan verdim sonuncusunu bekliyorum. öğrenince hemen yazayım sana bizde de var şeker annemler tarafında komple .
Merveftm Ada022 açlık 94 tokluk 161 çıktı baya yüksek dahiliye yönlendirdi doktor diyet olarak devam edicez. Yoksa insülin kullanman gerekebilir dedi.aman yediğine ictigine dikkat et
Ada022 Merveftm çok geçmiş olsun canım inşallah düzelir insilün gerek kalmadan. Bende dikkat etmeye çalışıcam artık inşallah bende sorun yaşamam😔
Merveftm Ada022 inşallah gebetikte varsa geliyo demek bol yeşillik et tavuk tarzı şeyler tuketmek lazım bol bol ayran falan en azından suandan itibaren öyle başla yükleme kadar dikkat etmiş olursun