Merveaty Kızlar 37 haftalığız kasıklarda sancı yok ama hafif sol kasığımda agrı var ve şu 1 haftadır karnım inanılmaz kasılıyor şekli değişiyorrr acaba doğumla alakası olabilirmi ??
bendiyebiriii Merveaty benim de öyle idi nst sancı çıkıyor bebeğim de kanala girmiş isterseniz bir baktırın🫶🏻
Ao526- Merveaty Daha yolu yeni yarıladım ama diğer başlıklarda okumuştum. Kasılma ve karnın sertleşmesi doğum kanalına girdiğinden bahsediyorlardı. Kasılma sıklığını takip edip artış olduğunda doktorunuzla iletişime geçebilirsiniz.
mistocookie Merveaty benim de kasılmam var 37. haftadayım 1 cm açılmam olmuş, doğuma hazırlanıyorsunuz♥️
Minigim38 Merveaty benim 30. Haftadan beri vardı nst de sancim çıkıyordu acilmam 1 cm di ciğer geliştirici vuruldum. Kanala girmemisti 38+2 de yarı kendi isteğimle sezaryen oldum. Eğer dayanamayacak kadar olursa hastaneye gidin kasılma ve karın sertlesmesinde genelde sanci oluyor
Merveaty bendiyebiriii herhangi bi karında ağrı vs hissetmiyorum ama kızım çok kasılıyor ve sol kasığım sürekli agrıyor sizindemi öyle
bendiyebiriii Merveaty benim sağımda kızım ama hep toplanma oluyor. Sancıyı ben hissetmiyorum nst çıkıyor bir de baskı hissediyorum
Merveaty mistocookie nasıl peki kasılmanızz kasıklardamıı ?? Benim karnım bir kasılıyor sanki yırtıp çıkcakmış gibi oluyor ama kasıklarımda daha bişey yok korkutuyor beni
mistocookie Merveaty karnım bazen cok fena kuzu, yani karnımı sıkıyorlar bırakıyorlar öyle anlatayım😢
Merveaty mistocookie ayy evet yaa öyle bi toparlanıyor kiii Rabbim diyom nasıl bu kadar küçülebiliyor başı nerde ayakları nerde anlıyamıyorumm bazen canımıda çok acıtıyorr