aysenur30a Herşey var ne ararsan. 7 haftalığım 2 haftadır devam ediyor. Hassas göğüsler, regli olacak gibi bel ağrısı, kasık ağrısı, karın ağrısı, gaz , mide ağrısı, yemek yiyememe, tiksinme, hafif bulantı… bir an önce geçsin artık çok zorrrrr :((
MalvinaMusakhanova20 Benimki adetime 2 hafta kalmış karın ağrılarım başladı. Dedim bu ay adetim galiba erken başlayacaq. Adet döneminden 1 hafta geçdi test yaptım pozitiv çıktı🥰
Kubra00111 Kurtiremmm yaa 😂😂darısı bizim başımıza bende bişey yok daha adet günümü bekliyorum bir iki güne kadar ona göre sağlık ocağında kan vericem
Kurtiremmm Kubra00111 genelde renksiz bi şeffaf bi akıntım oluyor sürekli iç çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum 🤦🏽♀️
prensesim_66 Medalogg benim 3. Gebeligim onlarda daha erken farkettim beklediğim için kasik ağrısıyla başladı bunda bulantim olana kadar anlamadm yani genelde ilk belirti bulantı oluyo
Busebusee Neslihankrhmt kasık agrisi (tek taraflı) gogus agrisi halsizlik bas donmesi ve vajinal akintim var beyaz gibi seffaf gibi de (test ile gun degerlendik 8 gun gecti ) varmi yokmu bilmiyorum sizce
Beren02 Neslihankrhmt göğüs hassasiyeti ve koyulaşması şişkinlik. Çok afedersiniz kabızlık şok tuvalete çıkma
Merveozenkayhan Neslihankrhmt pcosla alakası yoktu canım kalbi durmuş 14. Haftada gittim meğer meleğimin kalbi 9. Haftada kalmış 😔
Ebruliii17 Kasıklarım ağrıyordu ben idrar yollarımın mikrop kaptığını düşündüm , baş dönmelerm oluyordu ara ara ama aklıma gelmemişti adetimden bir hafta önce öğrendim
Gambis Merveozenkayhan kalbi durduğunda bir şey hissettiniz mi acaba, ben de 8 haftalık hamileyim, bir haftadır göğüslerim falan söndü çok tedirginim hiç belirtim kalmadı
1ciftyesilgoz Adetimi geçince belirtiler başladı aslında yoğun olarak . Kasık ağrısı yaşadım göğüslerim günden güne şişti şuan 8 haftalık gece üstüne yatınca uyandırıyor acısı😂 benim şuan halsizlik ve aşerme dışında bişey yok
Serendipity16 1ciftyesilgoz mide bulantınız olmuyor mu hala bende de hep uyku var halsizlik var 5. Haftadayım
Altuniza İlk oğlumda da hissetmiştim. Bunda da testlerden de önce anladım çok ilginç bir şekilde. Vücudumda bir gerginlik yani stres ve öfke hali vardı. Hani regl zamanlarında olur böyle kimi görsen sinirini tepene çıkarır. Öyle bir sinir. Sonra feci bir bel ağrısı olunca iyice emin oldum. İdrar testi negatif çıktı, belki de yoktur ya dedim sonra da gittim bir test daha aldım 3 4 gün sonra. O kadar silik çıktı ki, kısa bir sürede kaybolan umudum tekrar yeşerdi net olmamasına rağmen. Allah sağlıkla afiyetle kavuştursun hepimizi😊
Serendipity16 Benim zaten iki aydır göğüslerim ağrıyordu son günlerde sırtım belim çok ağrıdı bildiğin adet ağrısı gibi ağrı yaşadım hatta bu ayda olmayacak dedim 3 gün gecikince test yaptım 💞
Birmavianne__ Serendipity16 selam ben de bel ağrısı çok çekiyorum. Bugün çok iş yaptım adetim de yakın ağır kaldırdım ondan ağrısı arttı belki de. Sanki böbreklerim ağrıyor gibi sizde de öyle ağrı oldu mu? Bir de normalde adet ağrısı gibi derler benim iki gündür kasıgımın altında değişik bi ağrı var ilk kez böyle bi ağrım oldu. Hani şiddetli sadece farklı bi ağrı. Çok fazla gazım var gazdan dolayıdır diye düşündüm. Sizde de böyle oldu mu
1ciftyesilgoz Serendipity16 yok sadece hazımsızlık, afedersiniz sürekli geğirme refleksi oluyor 🙊 ilk başlarda kramp yaşıyordum yoğun bi şekilde şuan azaldı. Göğüslerimin hassasiyeti arttı. Gece ve sabah iki kez tuvalete kalkıyorum ve iştahım açık malesef 🙊😂
Hllak Neslihankrhmt benim 3 gün boyunca mide yanmam oldu artık ilaç alacaktım dedim bi test yapıp garantiye alıyım hiç ihtimal vermedim hatta testi yapıp bırakıp gittim aklıma gelince baktım ki çift çizgi 😂😂
Burcumommm prensesim_66 Sizinle aynı duyguları yaşamışız ben de ihtimal vermeyip ikinci ayda öğrendim benim de oğlum var 17 aylık üzüldüm birazcık sonra karnimdakine haksızlık dedim yavaş yavaş alıştım ama şaka gibi geliyor 😊
prensesim_66 Burcumommm bende istemedm istemedim de deil aslında ne hissedeceğimi bilemedim bebeğim çok küçüktü ama zamanla alışıyor insan varlığına hele ki gidip ultrasonda görünce Rabbim tamamına erdirsin inşallah 🤲😊