Busraakay_26 senoski bu duruma göre değişiyor normalde 4 hafta da bir gidiyordum gebelik şekeri çıktığı için hafta da 1 gidiyorum artık şuan 31 haftalık gebeyim
Nazugrak16 Busraakay_26 bnde 31 deyim Çarşamba günü gidicem bakalım ne diyecek uzak o kadar gidemem 2 saat yol sürüyor hastaneye gitmem 2 araçla mecbur yakındaki ne giderim bir sorun olmazsa doğuma yakın giderim artik
bsranur123 Busraakay_26 Cnm mrhaba bnde 10 haftaligim ve sekerim var ama gec gec gidiyorum sence hatamı ediyorum :(
Crnryyn01 senoski 3 haftada bir çağırıyor. Ama bu sefer uzattım bende hiçbirşeyim yokken boş yere kısa sürede gidiyorum. Herkes 1 ay da gidiyoruz diyor.
Busraakay_26 bsranur123 kuzum bunu doktorun biliyor mu şeker olduğunu Benim doktorum biraz pimpirikli olduğu için haftalık çağırıyor belki senin doktorun gerek duymaz
aysebaday61 Ben ayda bir giidyorum hem doktorum ultrasyona sık sık girmenin doğru olmadığını söyledi 10 haftalığım
BozkrtArs senoski ayda 1 gidiyoruz canımmm hatta 19 haftalıkken İstanbul’da detaylıya girdim Martın ortasıydı doktorum. Doktorum şimdi nisanın sonuna verdi randevu. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim hepimizin
Senayl34 senoski bende normalde ayda 1 gidiyordum suan 32 haftaligim ve 2 haftada 1 şeklinde gel dedi
bsranur123 Busraakay_26 biliyor kuzum endokrin iki haftada bir cagiriyo ama kadin dogum bir ayda bir diyo bana
SinemAkyldz_ 27+2 haftalik hamileyim doktorum hep 3 haftada bir çağırdı geçen kontrolde 2 hafta sonra gel dedi sali kontrolüm inşallah bebis güzel kilo alıyordur sağlığı yerindedir 🙏🏼
nihalbiral22 Biz 34 haftalık olana kadar ayda 1 defa gittik 35 36 37 haftada tekrar çağırdı şuanda 38 haftaya girdik 3 günde bir kontrole çağırıyor 35 haftadan sonra her gittiğimizde nst’ye bağladılar anne sancısı bebeğin hareketleri için .