fizikcianne Merhaba kızlar bugün 6+0 a kusarak uyandım. Maşallah bir şeyim yok diyordum. 6. Haftanın başında beni mide bulantısıyla karşıladı 🤒
Tugbamf fizikcianne bende 6 haftadayim benimdr tuhaf sekilde sabah bulantım yeni basladi . Yatmadan önce su icmeyin cok tetikliyor bulantiyi tuzlu ayran tavsiye ederim
Nilayy95 fizikcianne bende aa bu seferki hamileliğimde kusmayacağım sanırım dedim. 6.hafta başladı 13 haftam bitiyor hala kusuyorum
2kedi1beybi 5+3 progestan kullanıyorum yatmadan önce ve ertesi gün akşamına kadar devam ediyor bulantım. Şu an acıktım ama dolabı açınca bile midem bulanıyor inşallah böyle geçmez ilaçtandır diye avutuyorum kendimi 🥲
Ozgyoo @fizikcianne 15. Haftamdayım bitmiyor bulantım prilam sayesinde ayaktayım son dört gündür kullanmıyorum sabahları koşarak lavabo başında bekliyorum🥲🥲
Freckles Haftanın sonundan beri bulantı yaşıyorum, bşr gün sadece kusma yaşadım. 7+0ım bende ve yemek yiyemiyorum mutfağıma giremiyorum. Seni çok iyi anlıyorum ❤️🙏🥺 geçecek inşallah diyorum ne de olsa çok isteyip umutla beklediğim bebeğim için diyerek de kendimi avutuyorum işte…