Selooooooo Merhabalr ben 3 gün önce test yaptım silik çizgi çıktı 2.çizgi .bugun yaptım tek çizgi çıktı mart ayında regl hiç olmadım . Hamile değilim galiba başına böyle birşey gelmiş olanlar cevaplamalısınız
asyagibi Selooooooo Ben hep erken gebelik testi yaptım 2 gebeliğimde de. Bir kere denemiştim normal gebelik testi çıkmamıştı 1 gün sonra dijital erken gebelik testi yaptım çıkmıştı. Clear blue markalı internetten bakabilirsiniz yanılma payı yok testte.
turkuaz_ Selooooooo en iyisi kan testi kaö kaç tane tes yaptım çıkmadı bozukmuydu hepsi anlamadım kan testı verdim beta te 1115 olmuş haberim yok
Selooooooo znkara evet dün kan verdim ama sonuç çıkmamış pazartesiye kaldı bende akşam testi yenileyim dedim tek çizgi ckti
turkuaz_ znkara 3 gün geçmişti deprem dönemine denk geldiği için kafam karışmış adeti unutmuştum. Eşimin doğum gunu aa dedim niye adet olmadım ben bi tane test vardi gittim bi yaptım yarım yamalak sılıkmı değilmi bozukmu belli değil acayıp bi çizgi gittik kan verdik poztif çıktı
znkara Selooooooo kan sonucunuzu bekleyip tekrar kan verin en iyisi doğru sonucu ancak öyle anlarsınız