Lagerthha 25 haftada gece bacaklarımda kasılma elde ayakta uyuşmalar oluyor magnezyum ekskliğüni nasıl gideriyorsunuz hangi ilaçları alıyorsunuz
Mother_biri Lagerthha bende durum aynı sürekli kramp giriyor doktora gidince yazmasını istiycem çok kötü bir durum 😔
B_48_A Lagerthha bende magnorm kullanıyorum suda eritilenimden gece yatmadan önce içiyorum oda çok iyi geliyo ama sen doktoruna yinede danış
DuyguKays B_48_A ben de onu almıştım başka doktor bana o tuzlu su gibi bi şey tadı iğrenç dedi diasporal verdi direkt ağzına döküyorsun tozu 289tl
Ebrulianne06 Magnorm yeni basladim insallah faydasini gorurum maden suyu da iyi geliyomus aksamlari icerseniz
Binnur-cam Lagerthha doktoruna söyle canım her doktor farklı veriyor ilacı ben magosit 365 mg kullanıyorum ağrım falan olmadan 16 17 haftamda vermişti doktorum rahat edersin dedi
B_48_A DuyguKays yok tadı portakal suyu gibi güzel bence tatlımsı olması biraz bayıyo tatlı sevmeyenler için ama tuzlu su gibi bir şey değil ben fiyatını tekli olarak bilmiyorum ama okadarda pahalı değildir benim kullandığım
elayaz_ Lagerthha doktorunuzun vereceği magnezyumla beraber muz yiyebilirsiniz bide kızılayın Elazığ maden suyu var tamamen magnezyum içerikli onu içebilirsiniz
Ecem95 Lagerthha magnezic kullanıyorum + olarak d vitamini ve balık yağı takviyesi yazdı çünkü adeledeki kasılma acısından uykumdan ağlayarak bağırarak uyanıyordum şimdi daha iyiyim şükür
FatosNazim53 Lagerthha Doktoruna söyle magnezyum başlasın. Ben en başından beri kullanıyorum şuan 36. Haftadayim. Efermag 365mg.