Freckles 6+4 te duyduk çok net olmasa da, karından. Doktor henüz yeni oluştuğu için öyle olduğunu söyledi. Ama ultrasonda yanıp sönerek görünüyordu, çok güzeldi 🥺
TKumsall mumineadm 7+4te duydum ben kalp atışını ilk ama sanıldığı gibi uzun uzadıya dinletmiyor devlet hastanesi 8+4 te acile gittim orda duydum daha uzun şekilde 6. Haftada kese gözüküp bebek gözükmemisti bende küçük olduğu için oluyor bazen öyle büyüdükçe tam haftasında tam gününde gözüküyor
turkuaz_ lilith07 7+2 de duydum ama 9 a kadar yolu var hiç endişelenme . Herşey nasip nasipten öteye yol yok duymasan bile en azından hamilr kalabiliyorsun yine denerrsin yine olur. Hayatta herşeyın bi zamanı var ve onu ne öne alabilirsin ne geriye . Umarım sağlıkla gelir hepimizin bebekleri 💓
Hizligonzales mumineadm alttan ultrasonla bskmadilarmi acaba ben 2 bebegimide 6+3 te duydum ama ikincisini karindan duyamadilar alttan ultrasonla duyduk
Nilgun-95 mumineadm 10. Haftamda duyduk doktorum çok prensipli bebeğe zarar vereceğini düşünerek erken dinletmedi ama 6. Haftadan itibaren duyulabiliyor diye biliyorum
Asuu-1 mumineadm Benim ilk gebeliğimde öyleydi kese vardı kalp atışı duyulmadı Normal de 6 haftadan sonra duyulması gerekiyor Bir birinden farklı 3 doktora gittim bebekler ikizmiş gelişimi durmuş kalp atıldı oluşmadan malesef onları kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım 🥲 çok zor bi dönemdi benim için Umarım siz böyle bir durum yaşamazsınız ama her türlü şeye hazırlıklı olmamız gerekiyor gebelikte zor imtihanlardan geçtim bende inanın herşey geçici üzüntüler de öyle sakın endişe etmeyin İnşallah bir sonraki muayenenizde duyarsınız kalp atışını hep hayırlısı diye dua edin İlk gebeliklerde bu tür durumların yaşanması normal kabul ediliyor hekimler tarafından.
Nilgun-95 Bu arada ilk kalp atışını duyduğumda çok duygulanmıştım hatırlıyorum çok güzel bir his ağlamıştım ultrasonda dayanamayıp :) Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Gozde_52 İlk gebeliğimde oğlumda 7+4 de dinledim bu ikinci gebeliğim 6+4 de dinledim bazen geç duyuluyor endişe etmeyin, en kısa zamanda eminim sizde duyarsınız 🌸 sağlıkla gelsin inşallah 🦋❤️
hsretttt 7 haftalık hamileyim bugun kalp atışı için gitim kese gözüktü bebek gözükmedi tekrar haftaya gelmemi söyledi doktor acaba bi sıkıntı yok dimi