Sere İlk kızımın adı İkra Bilge bunu da Bahar Cemre koyacağız inşallah belki beğenirsiniz fikir olur 🌸
Adapte34 Sedanoufal göğe yükselen ilk ezan sesi demek bence çok anlamlı ve farklı ben kızıma koymayı düşünüyorum ama siz bilirsiniz 🌸
Merveftm Parla ,Arya,Alya ,Duru arasindayiz Asel kesin eşim çok istiyor yaninada ben arıyorum birtane karar veremiyorum 😂 cok zor .
Yorgn Sedanoufal duru ada inci ipek buglem belinay meva mihra alya zeynep beyza esila asel Umay Güneş
Aysegulinanc Sedanoufal bende Haziran da doğum yapacağım kızıma inşallah isim olarak içime sinen Mihra ve Hüma var karar veremedim ama yüksek ihtimalle hüma olucak
Bir_tirtilannesi Sedanoufal Nehir koyacağız nasipse karar verdik isme. Ama sonradan Maysa diye bir isim buldum çok beğendim 🌸 Nehiride benimsedik eğer Nehire karar vermeseydik kesinlikle Maysa koyardım 🧚🏻♀️🌸
menesse Ne güzel…kızına isim karar verebilenleri tebrik ediyorum doğumuma az kaldı ama hala isim bulamadım. bebeğimin Numeroloji çakralarına ve astroloji haritasına uygun bir isim arıyorum ama çok Zor 😭 sanırım doğduktan sonra isim bulacağım. Bu beni çok geriyor
MaviJournal İlk ismi eşimle ikimiz için çok değerli olan rahmetli babaannesi Hatice. İkinci ismine de ben karar verdim. Hatice Benan olacak inşallah