Iremfasl_ Kızlar doğumdan sonra göğüs ucu koruyucusu kullanan var mı? Emzirdikten sonra göğüsler çatlıyormuş acısından emziremiyormuşsun bebeği diye söylüyorlar Göğüs kalkanı ve göğüs ucu koruyucusu aynı şeyler mi nasıl kullanılıyor? Kullanmalımıyım?
Busraakay_26 Iremfasl_ gümüş kapak öneriyorlar bir de lansonin kremini ama bazı gebelerde krem işe yaramıyormuş Doğal kantaron yapı ve ayva çekirdeği ile jel yapıyorlar onlar çok iyi diyorlar bende Allah nasip ederse gümüş kapak alacağım birde o doğal yöntemleri deneyeceğim
Esayser Iremfasl_ Doğumdan 10 gün önce başlarsanız lansinoh kreme aşırı sonuç aldım ben nemlendi yumuşadı . Hastanede de bebek emdikçe sürdüm nemli kaldı hep.İlk hamileliğimde araştırmadan gitmiştim sudokrem sür demişti hemşire ama hiç bi işe yaramamıştı resmen kan akmıştı çatlaklardan. Hem lansinoh silmeden emzirebiliyorsunuz çok rahat oluyor oda çünkü silerkende acıyor başka krem sürünce
Denizbekar Iremfasl_ göğüs kalkanı mutlaka al derim o kadar faydalıki. Hem göğüs ucunu koruyo hem akan sütünü biriktiriyo. Kremde lansolin kremler var doktorun veya hastanedeki hemşireler önerir mutlaka. Silmeye gerek duyulmayanlar var. Ben çok rahat ettim. İlk günden çatladı bende. İkisini ortak kullanınca hemen toparladı
Bernnnaaaa Iremfasl_ benim çatladı zeytinyağı sürüp üzerine gümüş kapak kapattım çok iyi geldi göğüs ucu kremlerine güvenmiyorum hakiki zeytinyağı sürdüm bebeğe de iyi geliy8r