123459 tabikii anlatırım❤️ Evlendikten sonra iki sene boyunca hep çocuk istemiyorum diyordum sonradan ne olduysa birden içime anne olamayacağım korkusu düştü ve eşime denyelim dedim denedik ve olmuyordu hiçbir şekilde. 4 ay sonunda doktora gidelim dedik ve gittik. Sprem testleri kan testleri vs bakıldı vajinal ultrasonla yumurtalarıma bakıldı ve pcos denildi bu arada 102 kiloya kadar çıktım stresten yemek yemekten. Sonrasında doktor hsg çektir tedaviye öyle karar veririz dedi biz erteledik bunu birkaç ay daha çünkü korkuyordum ve özeller de biraz pahalı fiyat veriyordu. Her neyse sonra ben kürler yapıyorum dualar ediyorum ama asla isyan etmiyorum bir yandan kendime eşime kızıyorum işte istemedik Allah vermiyor şimdi de diye. Sonrasında ben bir hırs yaptım ve kilo vermeye başladım ardından da hsg çektirmek için gün aldım bir ayda toplam 12 kg kadar verdim ve 89-90 kiloya kadar indim bu da motivasyonunu artırdı ve arkasına hsg günü geldi çattı. Aksaray’da yaşıyorum Ankara Etlik Hastanesi’ne randevu almıştım ve gittik. Bir yandan korkuyorum bir yandan da 5 dakika sürecek belki sonunda minik mucizem gelcek diye kendimi teselli ediyorum. İşlem öncesinde ağrı kesici icmenizi istiyorlar ben bir yoldayken içmiştim bir de gidince işlemden 30 dk kadar önce içtim. İçeriye geçtim benden önce iki kişi vardı ve kadının birisi avaz avaz çığlık çığlığa bağırıyordu eşime mesaj attım çok can yakıyor ben yapamicam geri dönelim dedim. Sonrasında hayır dayan sabret çıkacağız dedi. Baktım kadının işlemi bitti kadın karnını tutuyor ağlaya ağlaya yürüyor korkarak girdim bende sonra uzan dediler uzandım anestezi almadım bu arada. Kendini kasma dedi sprekulum taktı ve ilacı verirken biraz sızlar dedi derin nefesler aldım ne ağrı kesici etkisiyle de mi bilmiyorum canım yandı yalan değil ama öyle çığlık attıracak dayanilmayacak bir acı değildi zaten saniyelik sürüyor. Sonrasında kalkabilirsin lekelenme kanama olabilir ağrı olabilir dediler CD verip doktora yönlendirdi. Takipli doktorum Aksarayda olduğu için oradaki doktora CD gösterdim tüpler açık dedi sadece ve antibiyotik ve ağrı kesici yazdı. Eve geldiğimde hafif ağrım oldu ve ağrı kesici içtim bir tane antibiyotiği almamıştım bile çünkü ilaç kullanırken temkinli davranıyordum . Sonra lekelenme çok az oldu ve bir gün bile sürmedi ağrı desen eve gelip uyudum kalktığımda hiç işleme girmemis gibiydim. Aksaray’da döndük doktoruma da götürdüm tekrar yumurtalara baktı ve bir de ne desin senin yumurtalarin tembel çalışmıyor aşılama gerek dedi. Bende çıktım umutsuz bir şekilde ve artık pes ediyorum yapamayız o kadar da maddi durumumuz yok dedim ağustosun 12 sinde hsg çektirmiştim ve Eylül’ün 5 inde oğlumun hayatıma gelişini öğrendim ❤️ Gittiğim doktorun asla iyi olmadığını orada anladım hekim seçimi de çok önemli stres psikoloji de önemli. Binlerce kez şükürler olsun ki Rabbim uygun gordugu zamanda nasip etti şuan 34 haftaligim ve 39 günümüz kaldı kavusmamiza. Bol dua edin asla isyan etmeyin Meryem suresi okuyun bol bol. 🙏❤️ Önce Allah’ım tabiki ama rahim filminin etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü hafif yapışıklık olduğunda işlem sırasında acilabiliyormus bende de öyle oldu büyük ihtimalle. Asla aksatmayin durumunuz varsa ve korkuyorsanız anestezi ile özelde cektirebirsiniz ama en son 4500 TL demişti bence gerek yok zaten çok kısa bir işlem. Hepiniz dualarımdasınız Allah’ım bütün isteyenlere sağlıklı sihattli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏❤️ Uzun oldu hakkınızı helal edin🌺🌺🌺