ipekmom_ mistocookie yaa bizimde son 13 🙈 sezaryen olursan aynı doğurcaz hadi bakalım sağlıkla gelsinler 🥰
Ervaok ipekmom_ 36. Haftamdaym benmde aynı gece oluyo gündüz bişe yok agrı hissetmıyorum ama şişlik acı sahura kalkınca masaj yapıyorum kan akısı olsn diye hareket ettiriyorum sürekli 🙄
ipekmom_ Ervaok benimde gece artıyo sanırım hareket etmediğim için, gündüz biraz hafifliyo, bende aç kapa hareketi yapıyorum elime bşraz iyi geliyo bırakınca tekrar başa sarıyo 😒
tubimom ipekmom_ bendede oluyor sağ elimin parmaklarında ve sol bacağımda benim bildiğim kadarıyla magnezyum eksikliğinde oluyor
ipekmom_ tubimom önce günde 1 magnezyum içiyordum bişey yoktu şimdi 2tane içiyorum böyle oldu elim anlamadım ilaç etki etmiyor sanırım ☹️ son haftalar daha zorlayıcı geçiyor 😒 bşraz daha sabredicezz bakalımm
tubimom ipekmom_ iki magnezyum yerine sade soda içmeyi deneyin bir magnezyum bir tane sade soda için ilacın fazlası da zarar taş yapmasın
Merveincim B_48_A canım Allah razı olsun hepimizde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Az kaldı Allah’ın izniyle sabredelim. Bebeğimizi kucağımıza alınca hepsi geçecek🌸💜
Merveincim ipekmom_ Evet canm az kaldı Allah’ın izniyle az daha sabredelim herşey düzelecek . İnan hepimizde var aynı durum Allah bi dayanma gücü veriyor normal zaman olsa bu kadar kolay gelmezdi insana.
mervesu12 ipekmom_ salı günü öğreneceğim inşallah doktora gidince anlatıcam sama söylerim kuşum neden oluyor diye
mervesu12 ipekmom_ kyşum gittim çok normalmiş uyuşma karıncalanma ya da parmağın takılması magnezyum önerdi
nilsmomy ipekmom_ benimde öyleydi karpal tünel sendromu deniyor doğumdan sonrada biraz devam etti sonra geçti bir çözümü yok maalesef hareket ettirin bol bol en fazla o iyi gelir bir de ödem tuttukça artıyor bol bol su için