MelodyFairy Kızlar sırtım aşırı ağrıyor uzanıp dinlenmek istiyorum ama rahat edemiyorum batıyor ağrıyor duramıyorum pazartesi günü hastaneye gidicem ortopediye sebepleri ne olabilir?
MelodyFairy Gulsen20 gebe değilim henüz canım 9 yada 14 gün sonra olcam olursa ama şimdilik emin değilim röntgen vs çekerse zararı olur mu ?
Humeyraeslem1 MelodyFairy röntgen falan sıkıntı olabilir masaj falan yaptırdın mı hiç belki hafifletir
Gulsen20 MelodyFairy MelodyFairy röntgen Biraz tehlikeli diye biliyorum canım çünkü ben 15 haftalık hamile olunca diş agrım çok vardı röntgen yapanayız dediler korkulu birşey ama beli bilmiyorum
MelodyFairy Humeyraeslem1 eşime yaptırdım kaç günlerdir hatta Ağrı kremi vs ile ama tutulma gibi ağrı değil nefesimi kesiyor uzaninca geçer diner diyorum yok rahat ettirmiyor sakinlemiyo ilk defa böyle oldu
MelodyFairy Humeyraeslem1 Gebeliğin 2. ile 8. haftaları içerisinde tanı amaçlı 1 defaya mahsus yapılan röntgen işlemi bebeğe zarar vermez. Bu şekilde yazıyor nette canım zaten bilmiyorum var mı yok mu olur mu gebelik
Okaliptus MelodyFairy sırt ağrınızın sebebi neymiş öğrenebildiniZ mi çok geçmiş olsun. Bende de fena sırt ağrısı varda🥺