SenanurMasal KIZLAR 67 GÜNLÜK BEBEĞİM VAR SEZARYEN OLDUM 23 MART VE 26 MART KORUNMASIZ İLİŞKİMİZ OLDU EŞİM DE KORUNMADI BİRAZ ÖNCE GEBELİK TESTİ YAPTIM VE ÇOK SİLİK ÇIKTI ACABA HAMİLELİĞİMDEN Mİ KALDI YOKSA HAMİLE KALMIŞ OLABİLİRMİYİM BU MÜMKÜN MÜ ???
Merakliana6 SenanurMasal şöyle bi talih sağ Salim bizi de vursa 😂 sağ Salim doğursam da ardına hemen bir daha nasip olsa 🤲🏻🙈
SenanurMasal Merakliana6 doğumdan sonra dedim ki asla bu acıları unutup birdaha yaparmiyim acaba diye ama insan istiyormus bunu anladım bide ilk bebeğim 3 sene sonra femarayla olunca 🥰
Merakliana6 SenanurMasal benimde 4 sene sonra oldu ⅘ çocuğum olsun çok isterim :) 🤲🏻Evlat çok başka bir şey … her şeye rağmen dünyanın en güzel duygusu annelik 💝
Bguzeel alparslansmother sezeryandan 3 gün sonra değil 67 gün olmuş bebiş 40 çıkana kadar zaten önerilmiyor 🙂 yanlış anlamışsınız sanırım
minikkurabiyelerinannesi SenanurMasal Korunmasız ilişki diyorsun mümkün tabi kan vermelisin 😂 67 günlük bebekle nasıl cesaret ettin ya bebek mi istiyorsun tekrar yoksa o an korunamadın mı
ikicicek SenanurMasal yani canım kınamak için asla söylemiyorum ama bundan önceki açtığın postta eşinin çocuğuna takılanlara göz diktiğini durumunuzun olmadığını vesaireyi anlatmışsın keşke problemleri çözüp öyle ikinciyi yapsaydın ayrıca sezeryan olmuşsun aşırı tehlikeli aradan zaman geçmeden hamile kalmak karnın büyüdükçe dikişlerinin atma ihtimali enfeksiyonu vesairesi bir sürü sıkıntısı var
Crnryyn01 SenanurMasal mümkün. Benim annemde böyle kalmış hiç adet göremeden 2. Yi doğurmuş 😂 ama sizinki baya erken olmuş ya.