FtmnrTry Uzun kararsızlık sonucu mert mirza olucak oglumun adı ınsallah turkce anlamından cok arapca anlamı mirzanın kendınden razı olunmuş kişi anlamında rıza kelımesınden türemiş sizce nasıl ☺️
Ucuza_insanlik_dersi_verilir FtmnrTry arkadaşımın oğlu Mirza, onlar da MİRay ve ZAfer çifti olduklarıniçin koydular. aşırı yakışıklı, gamzeli, bi tık huysuz ama katlanılabilir derecede🌸
Ozlemmisss FtmnrTry Ay mirza ismi çok hoşuma gidiyordu. Sonra bana çok kaba gelmeye basladı şu an duyunca içim kıpırdadı ama 😄😄 biz Alp koyucaz inşallah. Mirzadan Alp e sert bi geçiş oldu 😄
Ndkr FtmnrTry cinsiyet öğrenmeden önce bende erkek olursa Mirza koyacaktım kısa ve manası güzel diye düşünüyorduk adıyla uzun sağlıklı ömrü olsun sıkıntısız kucaklayın inşallah
FtmnrTry Ozlemmisss ilk duydugumda bende biraz sert mi kaba mı diye dusundum ama önüne mertte koyunca sanki söylendıkce dil alısıyor bende sonradan çok ısındım ☺️
Honeymom17 Arkadasimin yigeni Yusuf Mirzaydi ismi ve balll gibi cocuktuu huyunu suyunu bilmem ama cok tatlis bir bebekti