Kardelennntu Güzel anneler nasıl gidiyor biz 24+2 günlük olduk bu gün sol kasığıma çok sancı giriyor sizinde böyle sancılarınız oluyor mu doktoru aramalımıyım?
femme Kardelennntu aynıyız sizinle. Henüz oyle bi şikayetim olmadı. Dayanilmayacak kadar ciddi mi agriniz
funnymummy Kardelennntu aynı hafta gündeyiz şükür öyle bir problemim yok benimde yorgun olduğunuzda felan mı oluyor doktorunuzla iletişime geçin rahatlasın içiniz 🥰
Sevda06_05 Kardelennntu bend3 24+ 5 im sol kalcam dehset derecede agriyor uzanamaiyorum üstune ve yürüyemiyorum bile 🥺
dilay_06 Kardelennntu 24+5 bugün kasılmam oldu 2 kez ve kustum şu anda da uyku yok ben de eşimi rahatsız etmemek için salona gidip aşkım sevgilim bitanem diye karnımı seviyorum bi de çok sık acıkıyoruz 😂
Kardelennntu Sevda06_05 benim kalça ağrısı 10. Haftada başladı magnezyum verdi doktor ama arada yatarken feci ağrıyo kiloma dikkat etmeye çalışıyorum ilerleyen haftalarda daha çok zorlamasın diye ♥️
esmanurs41 25+2 yiz bizde teyzesi 🌸🌸 Bazen sağ kasığıma ağrı giriyor rahim ve çocuk büyüdüğü için diyorlar uzanıp dinlenince geçiyor sadece aşırı derece şişkinliğim var rahatsız eden beni
Kardelennntu esmanurs41 şişkinlik için ben aloevera suyu ve hindistan cevizi suyu içiyorum almanyada yaşıyorum almam kolay oluyor ama türkiyede biraz pahalı normal süt belki iyi gelebilir♥️
Kardelennntu dilay_06 kasılma gibiydi heralde tam bilmiyorum böyle adet ağrısı gibi sürekli değilde arada sancı giriyor sonra geçiyo 1 aydır kontrole gitmiyorum ayın 4ünde kontrolüm var biraz tedirgin oldum ♥️
Esin1 Kardelennntu cnm ayniyiz seninle bnmde bugn tam 24+2 bnm sol kasigimda da ağrı batma oluyor ara ara dokundugumda flnda aciyor hatta ama dinlenince geciyor bnm
Kardelennntu Esin1 aynısı benimde dinlenince geçti ama daha önce olmadığı için korktum biraz salı günü randevum var gittiğimde sorucam doktora suda çok içmiyorum ondan olabilir mi acaba 🥺♥️
Bet1 Kardelennntu 24+5 benim fazlaca ağrım var erken doğum riskim var ondan kaynaklı ağrı kasılma sancı
Tgcccc Aşırı yiyorum aşırı oruç tutmuyorum eşimle sahur yapıyorum her gün hamur işi abur cubur şimdiden 10 kg almışım
Kardelennntu Tgcccc ben çok yiyemiyorum mide bulantım ve kusmam çok olduğu için hala ilaç kullanıyorum oda tıkıyor galiba karnımda acıkmıyor 4 kilo aldım şimdiye kadar ♥️ bebişler sağlıklı olsunda kilo verilir
saitkereminannesi02 Kardelennntu 24+4 aşırı hareketliyiz onun dışında bir problem yoktur oruç tutuyorum halsizlik yapıyor ama iyiyiz Pazartesi günü görmeye gidiyoruz minik aslanı 💚
minigim1669 Kardelennntu aynı haftadayız canım benim doktoruma sordum bu durumu hem rahim hemde bebek hızlı büyüme döneminde dedi. Bu ağrı ara ara uğruyor bana çok sık değil yani. Özellikle eğilip kalkarken, yükseğe uzanırken falan.
Kardelennntu minigim1669 bu hafta zaten birden ağırlaştığımı hissettim karnım patlıcakmış gibi hissediyorum 😂