Ezgi341 Merhaba kızlar adetim 6 gün gecikti bi kaç tane test yaptım çıkmadı sonra erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 22 değerim sizce 6 gün gecikmeye bu beta normal mi ? Kaç gündür psikolojim bozuldu düşünmekten
Busemom_3 Ezgi341 yeni oluşuyor o yüzden olabilir ilk gebeligimde beta 40 la öğrenmiştim önemli olan düzenli artış oluyor mu değerinde tekrar kan ver 2 katına çıkarsa sorun yoktur korkma
Hayalim1_ Ezgi341 şu anlık normal canım çok yeni bende 6 gün gecmıstı 30 ile ogrenmıstım duzenlı kan ver ıkı günde bır yukselıslerını takıp et
Elifbuyukk Ezgi341 4 günlük adet gecikmemde kan verdim betam 7.3 çıktı. Bildiğin 7.3 😄 herkes kimyasaldır o çok düşük dedi. Şuan 35+3 haftalığım doğumu bekliyoruz ☺️
aysenuroztunc Ezgi341 geç döllenme olabilir canım önemli olan 2 gün sonra tekrar kan verin 2 kat artış olması
Ezgi341 Bende ondan şüphelendim ama bakıyorum herkesin değeri yüksek kimyasal mı acaba diye korktum bu arada teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
mujdeli Beta değerinin düşük olmasından ziyade değerin düzenli bir şekilde artıp artmaması önemli iki günde bir kan vermeye devam et 2 katına çıkıyor mu takip et 🫶🏻
Ezgi341 Busemom_3 haklısınız ama bi tane kaybım var 7 aylık plesenta kopması sonucu kalbi durdu onda adetimden 2 gün sonra beta yüksekti bunda 6 gün geçti ve bu kadar düşük olması kafamı çok karıştırdı çok yıprandım çünkü psikolojime ağır geldi galiba tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu
Busemom_3 Ezgi341 üzücü yıpratıcı bir süreç yaşadığın rabbim sabır versin zor ama her bebek kendine özeldir ilkinde oldu diye bundada olacak olmalı diye bir kural yok içini ferah tut nasipten ötesi yok hayatta nasipse olacaktir mutlaka
seizetheday Ezgi341 3 gün gecikince benim de 22 çıkmıştı 6 güne 191 oldu bence ultrosonda bakılmadan belli olmaz ben pazartesiyi bekliyorum hastaneye gittiniz mi
Hatice_123456 seizetheday 191 le bebek görünmez yanlız 5000 olması lazım sonra doktor göremeyince dış gebelik kimyasal gebelik diye düşünüp moral bozuyor oyuzden erken gitmemek lazım benim değerim çok düşüktü bebeği göremeyince öle şeyler söyledi 6. Haftamdayim adetime göre ama meğer geç döllenme imiş şuan 24 haftalıgim
seizetheday Hatice_123456 hayır zaten görünür diye söylemedim 4 gün sonra çıkan değerimi söyledim doktorum zaten pazartesiyi bekliyelim dedi pazartesi keseyi görmek için gidiyorum çocuk görünmeyebilir ilk gebeliğimden biliyorum