1prensannesiiiii Kızlar özellikle geceleri bebek hareket ettikçe daha çok,vajinamda anlık şiddetli batmalar acılar oluyor ayağı çıkacak sanıyorum biranda normal midir yoksa doğum belirtilerinden birimi bu
Buket_k04 Bende tam 37 haftalığım aynı şeyleri hissediyorum hareket ettikçe doğacak gibi geliyor normal bı durum sanırım
Buket_k04 1prensannesiiiii benim döndü ama ikinci doğumum olacak inşallah planlı sezeryan 14 nisana gün aldık hayırlısıyla ağrılarım felan çok oluyor ama sanki erken doğacak gibi hissediyorum
Hamidevahap 1prensannesiiiii 38 haftayım 37+5 de döndü 35 haftaya kadar makattı merak etmeyin donme ihtimali cok yuksek son haftalar
AnnelikSeruvenimm Bende 36+1 im baş gelişli şu an ama aynı şeyi bende yaşıyorum uzandığımda dehşet bir baskı oluyor ya
Perperik Durumlar aynı ben 4 gündür Hergün hastanedeyim mesela . Çok kasılmam ve ağrım var . 37. Hafta ağır geçiyor sanırım
Buket_k04 1prensannesiiiii amin canım tüm bebiş bekleyenleri inşallah rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize ❤️