Angelmom_ Ya emziriyorum cok emiyor, gaz olur mu bilemiyorum hic belirti vermiyor ama bide alti ne zaman degistirilir gazi nasil cikarilir yenidogan hemen gaz olusurmu
Ucuza_insanlik_dersi_verilir Angelmom_ gaz masajı videolarını izleyebilirsin, anlatarak yanlış yönlendirme yapmak istemem🌸
Busemom_3 Angelmom_ ilk haftalar gaz olmaz ama sonraya doğru alışmaya başlayınca mutlaka olur her emzirmeden sonra gazını çıkar bebeğin
Busy Angelmom_ genellikle 2. Haftadan sonra gaz başlar anlarsın onu zaten . Kendini sıkar kıpkırmızı olur. Ayaklarını karnına doğru çeker ağlar. Her emzirmeden sonra omzuna alıp sırtına pat pat yavaşça vurursan gazı çıkar canım. Yoksa rahat edemez yavrucak. Diğer soruya gelecek olursak emsin istediği kadar zaten doyunca aktif emmeyi bırakır ama seninle temas etmek istediği için memeyi bırakmak istemeyebilir . Seninle bağ kuruyor çünkü sıcaklığını istiyor . Aktif emmesi bitince bi süre sonra çekebilirsin ağzından memeyi. Güzel günlerde büyüt canım sağlıkla
Edafmo Angelmom_ her emzirmeden sonra mutlaka sırtına pıt pıt vurarak aşağıdan yukarıya doğru ya da sıvazlayarak ağzından gaz çıkarın. Eğer çıksrmazsa sonradan bağırsaklarda birikir problrm olabilir
Nilecegamze Yediğin herşey mutlaka kimyon at canım birde her emzirmenin arkasına gazını çıkart ki rahat olsun bebiş
Honeymom17 Yerim ya daha yeni anne belliki benimde merak ettigim seyler hep🥰 şu sorulari cevremden birine sorsam.bunlari bilmeden cocuk yapmayami kalktin der beni bozarlar burda ne guzel anlatmis annelerimiz🌸
anneolmakzoramagulusuyeter_ Angelmom_ canım bebisi emzir ne kadar emerse sonra gazını çıkar ve altını kontrol et kirliyse değiştir. Her zaman emzirdikten sonra değiştir çünkü yapacaklarsa o zaman yapıyorlar öncesinde değiştirirsen tekrar yapma ihtimali artar