yagmuryagizzz Düşük sonrası parça kaldığını nasıl anlarız doktora gittim ultrason bakti ama vajinal ultrasondan bakmadı. Bisey olmadığını söyledi ama yinede icim rahat değil zaten boş gebelikti kimyasal yani kese vardı bebek yoktu
yagmuryagizzz Rabiakltk5 hayır kanamam vardı kendiliğinden düşmesini istedim kanamam olmasaydı doktor kürtaja alicakti
Semanur0902 Bende kürtaj olmadım 2,5 aylıktı kendiliğinden düştü. Alttan bakılmadı banada, kanaman devam ediyor mu kaç gün oldu?
yagmuryagizzz Semanur0902 hayır kanamam devam etmiyor 1 ay oldu düşük yapalı 10 gün kanamam oldu tekrar 15 gün sonra adet gördüm o da 6 gün sürdü
Semanur0902 yagmuryagizzz tamam o zaman canım hiç dert etme kalmamıştır bir şey. Grne aklım kalmasın diyorsan git bi kontrole
yagmuryagizzz Semanur0902 inşallah canım ya düşük sonrası karın ağrısı var sadece o suphelendiriyor beni
Semanur0902 yagmuryagizzz o bir süre bende de devam etti hatta regli olurken daha çok sancı çekiyordum ve pıhtı düşürüyordum 4-5 aya anca toparladım ben ağrıları vs