K-- Ah canım çok üzüldüm bu Linçlenmelerine hiç canını sıkma ama🌸Dua kaderi değiştirir ben buna çok inanıyorum🤲🏻Tabiki rabbim kaderimizi olacağı önceden belirliyor ama dua ettiğimizde hayır yada şer olarak ona göre nasip ediyor rabbim Ayrıca senide çok iyi anlıyorum Rabbimden istiyorsun verirse hamd olsun vermezsede hamd olsun diyeceğinide düşünüyorum☺️İnşallah Rabbim gönlüne göre versin İnşallah Hayırlı sağlıklı kız kardeşlerine destek olacak Babadan sonra gelen abileri olsun Abi çok önemli illa anne baba için bakılmamalı olaya Biz babam öldüğünde abimin gölgesiyle büyüdük resmen metropol bi şehirde yaşamamıza rağmen Erkek olmaması evde hala cahil kesimler için yanlış yadırganan bir durum Abim var diye ne namusumuza ne karekterimize laf edilmedi Ha edilsede Allah biliyor derdik abim olmasada Ama dediğim gibi Hayırlı bir erkek kız kardeş içinde çok önemli eşimin olmadığı heryere abimle gidebiliyorum mesala benim gönlüm razı eşimin gönlü razı oluyor☺️Kısacası seni çok iyi anlıyorum Rabbim inşallah gönlüne göre Hayırlı sağlıklı Erkek evladı verir Ben kuranı daha tam okuyamıyorum arapça türkçe okumam doğru olursa bende okiyim sana☺️