iremugurluoglu Kızlar yazlık eve geldim akyakaya istanbuldan 5 ay kadar burdayım doktor öneriniz varmı kontrollerim için ❤️
mucizebebekdior iremugurluoglu tatlım aynı şekildeyim bende yazlık burda akyakadayım Bursa’dan geldim hangi doktora gidiyorsun önerin var mı memnun musun
iremugurluoglu Yunisinki valla googledan bi doktor buldum dr derya yavuzdoğan. Bi kontrol yaptırdım memnun veya memnun kalmayacağım bi durum olmadı güleryüzlü idi kendisi. Özel muayehanesi var
iremugurluoglu mucizebebekdior marmarisde derya yavuzbilene gidiyorum. Tatlı bi doktor herhangi bi sorun yaşamadığım için hani ekstrem bi durumluk bişey olmadı. Doğum doktorum olmayacak kendisi aslen istanbulda yasadıgımız için istanbula döneceğim. Genel rutinlerime bakıyor suan memnunum 🙏
mucizebebekdior Youngmotherr kalbi durdu dediler 😢 ilgilenmediler acil kürtaj deyip şuan menteşeye gidiyoruz arabada keşke makinalar bozuk olmuş olsa 😢
mucizebebekdior Youngmotherr aynı şeyi düşündüm gittim doplere kdr aldılar ama yok şuan kürtajdan çıktım yeni kendime geldim çok sancım var