dedanur Bu arada oruç tutan var mı hanımlar ben 9 gün tuttum doktorum sakın tutma dedi 2 gündür tutmuyorum sizler tutuyomusunuz ☺️
Didoun dedanur kaçıncı haftadasiniz. Neye istinaden tutma dedi? Ben 18.haftadayim başından beri tutuyorum. Zorlanırsam yeterli yiyip icemezsem tutmam diyerek devam ediyorum
Uykucukzz1 dedanur bende 20. Haftamdayım başından beri tutuyorum. Düzenli gittiğimiz sağlık ocağı ebesi kendini iyi hissediyorsan sana bağlı dedi
Sevdemmm41 dedanur ben hiç tutamadım doktorum tutamazsın dedi zaten hamileliğimde tansiyon cıktı günde 3 sefer tansiyon ilacı kullanıyorum inş doğumdan sonra gecicek
dedanur Didoun 31 inci haftadayım tam kilo alma dönemi bol bol su tüketmen gerekiyo tutma dedi hemde bir kaç defa
dedanur Didoun aynen kilo alma zamanı ondan tutma dedi özellikle o yüzden tutmak istemiyorum erken doğum riski felan olmasın diye
dedanur Uykucukzz1 benimde o zamanlarımda olsaydı tutardım şimdi 8 inci ayın içindeyim ondn tutturmuyo doktorum
dedanur Sevdemmm41 hmm çok geçmiş olsun tansiyon zor vallaha Allah nasip ederse tutarız tekrar kısa günlerde
dedanur Sibelbayram maşallah Allah bağışlasın son bebeğinizide sağlıcakla kucağınıza alırsınız İnşallah
dedanur minikavakado yok vallaha henüz başlamadım 34 de başliycam hazırlamaya inşallah siz hazırladınız mı 🌸