Emined tasknozge288 Evet ona gittim memnun kaldım herseyini inceledi sağolsun göremediği tek bir yer bile kalmadı 🥰
tasknozge288 Emined teşekkür ederim bende bu ay içinde ona gitcem randevu almıştım iyi oldu sormam size🤗
miniyo Bervn Devlet için soruyorsanız siz sorun söyleyebilirler diye düşünüyorum , ben 18. Hafta da özel de öğrendim cinsiyeti . 2 li için 14. Hafta da devletteydim orası söylemedi . Kısaca doktor dan doktor a değişiyor biraz ( devlet için söylüyorum )
Beyzanurr53 1Mervuse ben devlette Füsun yüksele gidiyorum Nevşehirde sadece Kapadokya hastanesinde yapıldığı için mecbur orda yaptırcaz
Gmzglsh Asyacata doktorum prf.Dr turgay Şener i tavsiye etti. Ümit hastanesi dilek Ulusoy a gidiyorum. Sonuçlarına en çok güvendiğim doktor bu dedi. 15 ine randevu aldık. 900 lira fiyatı. Bakalım gidince nasıl olcak
Asyacata Gmzglsh ben zaten araştırma hastanesinde takipli olduğum için muayene olduğum hoca muhtemelen kendi yapacaktır. Fakat ben yine de 2. Bir dr görsün, renkli ultrason fotoğrafı olsun diye özele de gideceğim. Alper bey aklıma yattı gibi bakalım.
Papatyam67 arelbaby Yaa çorlu vatan hastanesinde o kadar yüksek mi fiyatı😔 bende orada kontrollerimi yaptırıyorm ama sanırım bu fiyata detayliyi yaptiramayacagim😏
Syma_07 Sedaozz çok memnunum suyum az olduğu için tekrar görmek istedi beni ücretsiz hemde bebek kendini göstermedi diye çikolata ye takrar gel dedi indim aşağı yedim geldim tekrar baktı ben çok memnun kaldım