1Mervuse Beyzanurr53 teşekkür ederim 🌸devlette yaptırayım fiyatlar böyleyse diye düşünmüştüm ama anladığım kadarıyla orada da yapılmıyor o zaman
RuyaKuzey2534 bebeklerimveben_ Bende senin gibi durumlar yaşadım. Ama iyi doktorlar muhakkak var. Şuan İlhan Varank hastanesine gidiyorum. Oradaki doktorlar çok iyi. Nerde oturuyorsun
dtml bebeklerimveben_ düzcede 590 ya da 690 tl ödedim net hatırlayamadım sonra sgkdan 300 tl gibi bir şeyin karşılandığı mesajı geldi sanırsın büyük şehir pis dolandırıcılar yeri gelmişken bir daha hakkımı haram edeyim
Haleblbn Sakarya eğitim araştırma da yaptırdım berbattı 3 dk sürdü ne resim be bebeği göstermek yok asla tavsiye etmiyorum tekrar özelde yaptırıcaz
TuqbaArslan Haleblbn 3 dk mı 🙄 Yarım saatten fazla sürüyor her damarı tek tek inceleniyor . Ben yatmaktan bunalım geçiriyordum az daha kalkınca kötü oldum .tekrar yaptırın dediğiniz gibi
Nazzaslan RuyaKuzey2534 selam doktor adı nedir özel polikliniği olan doktor aramaktayım Zeynep kamilde
Nefise_23 Canan_bgrck 15 gün oluyo hayır devamlı ona gitmiyorum devlet hastanesine filanda gidiyorum . Eğer Elazığda oturuyorsan ben ya araştırma hastanesini yada şehir hastanesini tercih ederim onların cihazları çok daha iyi ve ücretsiz . Benim oraya gitme şansım olmadığı için mecburen günü birlik özele gitmek zorunda kaldım
Nefise_23 Gebeysek1 merhaba Elazığ medikal hastanesin de Dr. Sami Güngör yanında ama Elazığ’da oturuyorsaniz ya fethi sekine yada araştırmaya gidin bence onların cihazları daha uyumlu ve daha detaylı bakılıyor üstelik Fethi sekinde ücretsiz bakılıyor.
Gebeysek1 Nefise_23 benim doktorum da hastanede olmadığı için fırata yada şehire gidin dedi. Fiyat uygun olunca aklımda kalsın dedim, teşekkür ederim cevabınız için
Bervn miniyo merhaba yaptırdınız mı acaba bende randevu aldım hastaneye 16 haftalık oluyorum gideceğim zaman cinsiyet söylerler mi ve ben mi sorayım acaba yoksa kendiler yönlendiriyor mu ? :)
miniyo Bervn Devlet için soruyorsanız siz sorun söyleyebilirler diye düşünüyorum , ben 18. Hafta da özel de öğrendim cinsiyeti . 2 li için 14. Hafta da devletteydim orası söylemedi . Kısaca doktor dan doktor a değişiyor biraz ( devlet için söylüyorum )
TuqbaArslan İzmir 1000 TL yaptırdık bu hafta . Kızıma 5 yıl önce 600 TL yaptırmıştım başka Bi hastanede