Rwerdst bebeklerimveben_ İstanbul 1750 tl profesör olduğu için☺️ doçent ve operatör fiyatı daha uygun
Papatyam67 arelbaby Yaa çorlu vatan hastanesinde o kadar yüksek mi fiyatı😔 bende orada kontrollerimi yaptırıyorm ama sanırım bu fiyata detayliyi yaptiramayacagim😏
Nefise_23 Elazığ 310 giriş tabi askeri personel eşi olduğumdan 100 indirim yapıyorlarmış yoksa 410 giriş 350 detaylı ultrason tuttu
anapanda12 bebeklerimveben_ bedava desem😅 riskli gebelik geçiriyorum araştırma hastanesinde ücretsiz yapıldı
Benazir_507 anapanda12 tüm gebelik kontrollerinizi devlet hastanesinde mi yapıyorsunuz? Yoksa bu durum istisna mı?
Didembyr bebeklerimveben_ detaylı ultrason üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyor İzmir’de mesela Ege ünv 9eylul ünv gibi
bebeklerimveben_ Didembyr ben İstanbul’da yaşıyorum özele gidiyorum ben fiyat araştırması yapıyorum doktorumun verdiği fiyat uygun mu pahalı mj diye
RuyaKuzey2534 bebeklerimveben_ İstanbul Zeynep Kamil de ücretsiz yaptırdım. Özel kliniği olan bir doktor kendisi ordada görev yapıyor. Çok güvenilir perinatoloji uzmanı kendisi. ☺️
Nazzaslan RuyaKuzey2534 selam doktor adı nedir özel polikliniği olan doktor aramaktayım Zeynep kamilde
Bskndss RuyaKuzey2534 kim acaba ismi nedir nasıl randevu alınır. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.