ecemp161013 Kizlar selam geri cekilme yapıyorduk fakat adetim baya bir gecikti test yaptım silik bir çizgi cikti geri cekilmeyle hamile kalan var mi
kevserky ecemp161013 şey sanırım cvp evet 😊 çocuğunuz varmıydı ? İnşallah gelen rızkı ile geliyor derler
ecemp161013 -_Esra_- yaaa biliyorum yani illa da istemiyorum diye bir dusuncede olmadığım için oyle devam ediyorduk ama yine de beklemiyordum 😂
ecemp161013 Minii hep dışarı oldugu için rahattım valla hic istemesem bu kadar rahat olmazdım ama yine de ben şok 🤦🏼♀️
GeriCekilmeKorunmaDegill ecemp161013 mom icin bisey diyemem ama kidsin yarısı bu sekıl hamile bacım yapma etme @GeriCekilmeKorunmaDegill
ecemp161013 Hilal2 geri çekildiğine emin olduğum için güveniyordum ama zevk suyundan da oluyormuş 🤦🏼♀️
elizanakbulut ecemp161013 geri çekilme kesinlikle korunma yöntemi değil ve hamile kalma olasılığın tabi ki çok yüksek
Hilal2 ecemp161013 öyleymiş valla ne kadar korunursan korun Allah verdimi oluyor ne yaparsan yap hesapta yoktu asla düşünmüyordum ama 🤣🤣🤣