Aydan9593 Ya kızlar Türkiyede bizden baya ucuz bebek elbiseleri ya.. Bende üçüzler olduqundan baya zorlanıyorum fiyatlara.. kaliteli elbiseler baya pahalı🥲
Sumeyye-88 Arkadaşlar a101 de markette bulamazsanız eğer İnternet sitesinde var çoğu ürün ben ordan aldım
esnyz14 Lolons uygulamasında 350 tllik alışverişe app100 koduyla 100 tl indirim var. Lcwde de 250 tlye 100 tl var
2_evlatyolda İnstgramda sayfaları koza bebek die sayfa var outlet bölümünde cok güzel indirim var ben aldım güvenilir kaliteli kıyafetleri her hafta güncelleniyo yeni indirimler sürekli bakın tavsiye ederm
ISILTAN eBebek mağazalarında 500 TL alışverişe 100 TL hediye kod veriliyor haberiniz olsun sevgili anneler :)
Sezgitas Hepsiburada ebebek kıyafetlerde %30 indirim var. Hepsiburada defacto ürünlerinde hem fiyatlar uygun hem de sepette 250 tl ye 50 tl, 500 tl ye 100 tl indirim var
cerenizim7876 Dolaptan outletmuslin sayfasından 2 adet battaniyeyi indirim kodu ile 159 tl ye aldım çok güzel geldi.Sayfayı incelemenizi tavsiye ediyorum
b1erdogan Arkadaşlar hepsiburada da %15 indirim var Baby&Me temizleme pamuğu 15 li paket 331,37 ₺ ben ebebek mağazasından 390 ₺ almıştım almayı düşünenler bakabilir
Yayuze Hanımlar e bebek de tüm lansinoh Chicco ve Philips ürünlerinde %20 ve %25 indirim var biberon krem emzik ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim☺️
Elvan77 Chicco biberon alacaklar e bebekte indirimli bile daha pahalı trendyolda cam 250 ml resimli seri 229 tl ihtiyacı olan bakabilir
Kaktusss Şu an ebebek hamile giyiminde indirim vaaar %40 hem de 36 tlye tişört 90 tlye tayt aldım kaçırmayın
Sumeyye-88 Migros da oyuncaklar da yüzde 40 indirim var ilk adım arabaları egitici oyuncaklar falan güzel düşüyor haberiniz olsun birde bazı bölgeler de 500 tl ye 100 tl de düşüyor