mucizem___ Melekler12 30+4 6 haziran diyor ama benim ben mayıs sonu gibi dogar gibi hissediyorum kızım olacak ve ilk bebeğim sadece hijyen malzemelerimiz kaldı makas tarak tabi kıyafetlerini de yıkamadım herkes 34 de başlıyor ama bilemedim eşim şükür dönüyor görevden evime ve babamıza kavuşucaz geri kalan herşeyi eşimle birlikte yapıcaz 🥺🤍
Bebekliannee Melekler12 kızımdan dolayı çoğu şeyimiz vardı zaten ,biraz kıyafet aldık bu oğluşuma o kadar 🙂
Bebekliannee Hicranhicran amin canım. Doktor 20 dedi de ben uyumlu olsun diye 23 teklif edeceğim 😅 çok bir fark yok aralarında
Bebekliannee SheeR sağlıkla gelsinler inşallah 🙂 benimde prensesime 👸 prens 🤴 kardeş geliyor Allah’ım nasip ederse 🤲🏻
Bellabells Melekler12 biz de 27 haftalığız ve haziran sonu görünüyor.önceki sezeryan oldu. Bu yüzden bu bebeğim daha erken doğabilir.şu an saat sabah 5 mide yanmasından yatamıyorum. Bir hastane çıkışı bile beğenip alamadım.abisinden kalan beşik araba kıyafetler falan var. Yine de yeni bişiler de alıcam.
Sena-cy00 Benimde 29 haftalık nasipse haziranda olcak.. Asıl durum eşimin, annemin, abimin ve yeğenimin doğum günü haziranda.. Bakalım hangisine daha yakın günde doğcak acaba diyoruz 😂😂 Ama eşimle aynı günde (20 haziranda) yada ona yakın bir tarihte doğarsa eşim sevinçten havalara uçucak da zor gibi zorlarsak belki çünkü o zamana da 40 hafta+4 günlük gibi birşey olmam gerekiyor 😂😂 Şaka bir yana Tek hayırla sağlıkka olsun diyoruz ya günü önemli değil 🌸🌸🌸
Sena-cy00 Melekler12 Amin Allah razı olsun, Allah hepimizinkini hayırla, sağlıkla, kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺🌸🌸🌸
WiseMom Bana da haziran ortası tarihi verildi de şimdi gerilik çıktı bebeğimde, yakından takip gerekliymiş. Neler olacak Allah bilir, bunu okuyanlar dua etsin şu mübarek günlerde, vaktiyle ve sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri😢
Ipek0204 Bizde Şuan 27. Haftadayız birşey çıkmazsa inşallah haziran 21 de doğum 🥹 mide yanmaları çok fena yanlız şurup içiyorum ama bi faydası yokkk