Dila5 VussVuss yok kat kat da giydirilmez de çok çıplak da bırakmamak gerek bence tabi antalyada bi tık durumlar değişebilir🤩
poyrazin_annesi28 Melekler12 Haziran başı bizim 🙈 Odamızı yaptık. Günler bı an önce geçsin diye dua ediyorum. Artık içimde olmasın kollarımda olsun 😄💗 Ufak tefek eksikliklerimiz var onları da tamamlicaz son 2 ay
Ftm16 Melekler12 ben varım bennnn yazlık tulum aldım elbise aldım zıbın aldım kısa kollu ama az biraz daha alıcam alt aldım bir sürü uzun kollu tulum aldım bir kaç tane şapka toka çorap bir de 3-6 aylık bir kaç bişey aldım tabi daha almam gerekiyor ondan da
-Gr- Melekler12 bende yeni başladım park yatak park yatak ici yatak yataş juno ve bebek arabası birazda elbise aldım alıncak daha var cok sey agrılarınız var mı
Dilaraanl -Gr- benim ağrım yok ama gece aşırı mide yanmam oluyor. Gerçi ara ara bacaklarım ağrıyo ama sğrekli değil. En basından beri cok rahat bi hamilelik geciriyorum
Dilaraanl Melekler12 detaylı ultrasondan sonra almaya başladık biz , bitmek üzere ufak tefek eksikler kaldı. Fazla ağırlaşmadan da kıyafetleri yıkayıp ütüleyim diyorum ☺️hem havalar serinken hem de ağırlaşmadan
Hb1 Dilaraanl bende 27. Haftadayım bendede hafif mide yanmaları var kimisi saçlanıyor çocuk diyor 🥰😆 badem ve ılık süt iyi geliyor deneyin derim
Hicranhicran Bebekliannee bizim tarihte 20 23 Haziran arası 2. Gebelik benim de sağlıkla gelsinler ☺️
Bebekliannee Hicranhicran amin canım. Doktor 20 dedi de ben uyumlu olsun diye 23 teklif edeceğim 😅 çok bir fark yok aralarında
Senakhrmnnnn Bende 26 haftalığım hayırlısıyla haziranda bekliyorum güneşimi çoğu şeyini aldık ufak tefek şeyler kaldı yavaş yavaş tamamlıyoruz☺️☺️
Sinem1925 Melekler12 27 haftalık olduk heyecan gittikçe artıyor hemen hemen herşeyi hazır yatak almadık henüz önerbileceginiz montesori tarzı yatak varsa link isterim 🥰🙈
Sedanoufal 27 haftayım ben de 23 Haziran gösteriyor bakalım. Şuan kız adı ve istanbul Avrupa’da normal doğum oranı yüksek bir hastane arıyorum
Betul_annesi5 Ummuhan_52 Melekler12 benimde haziranın ilk haftası gözüküyor 29+5 teyiz bakalım bekliyoruz gelişimi de 2 hafta önde bakalım nolucak
kevserky Melekler12 haziran sonu belkide kurban bayramında 🤣🤣çok heyecanlıyım ben yaa sizde de var mı endişeliyim
Avokadoluhayat kevserky ödüm kopuyor arife ya da bayramda gelecek diye 🥹 dualar ediyorum bayramdan snra gelsin 😬