Sariilayda16 Kızlarrr gebeliğimi öğrendiğimden beri sigarayı en aza indirmeye çalışıyorum ama siz nasıl süresinden geliyorsunuz bu durumun?.?
Bal_1604 Sariilayda16 miğde buantilarim baslayinca istemsiz bıraktım şimdi bitti ama kokusu rahatsız ediyor
Elisa46 Sariilayda16 gebeliğimi öğrendiğimde bi dal sigaram kalmıştı onu içtim ve bıraktım :) arada çok aklıma gelirse bi nefes alıyorum ama canım da hiç istemiyor hatta çoğu zaman kokusundan dolayı çok rahatsız oluyorum..
birannis_ Sariilayda16 ben 4 buçuk aylık hamileyim ilk gebeliğimde tiksindim bırakmıştım şimdi hiç ne bulantım ne tiksinme hiçbir şey yaşamadım bırakamadım hala içiyorum azaltmaya çalışıyorum sadece
femme Sariilayda16 öğrenir öğrenmez kestim çok şükür. Nasıl içmişim onca zaman pişmanım. Keyif için bebeğimi etkilemek istemiyorum. Biraktim gitti çok şükür bu vesile ile kocam da icmiyor 5 aydır
SedaNecdet 9 aydır bırakamadım vicdanım sızlayarak içiyorum çok üzgünüm, aşırı stresli ayrılıklı bir gebelik geçirdim .. Şuan şükür sağlıklı ama umarım bi sıkıntı olmaz 😢
Kubrakarahan 3 aylığız yarın ikili tarama var inşallah bişey çıkmaz bende içiyorum bırakmayı geçtim azaltamıyorum bile en az 10 adet günde korka korka devam ediyorum 🥺
Havuc Bende malesef bırakamayanlardanım denedim çok denedim olmadı stresten bu sefer kaşınmaya başladım