Kızlar merhaba. İlk doğumumda kötü bir tecrübe yaşadığım için bende travma kaldı şimdi ikinciye hamileyim şimdiye kadR benim gibi olan kimse duymadım ve bir daha aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum 🥹 ilk doğumum sezaryen oldu herşey o kadar güzeldi ki ameliyathanede belden uyuşturdular hatta sakinleştirici gibi bişey verdiler ben herşeye durduk yere gülüyodum sanki bi şişe içki içmişim gibi bir histi 😃 her neyse karnımı kestiler ettiler ben hiç bişe hissetmedim ta ki bebek çıkana kadar bebeği tam çıkarırken doktor ben birden nefes alamadım ve gülerken çok sakinken bağırmaya başladım nefes alamıyorum diye boğuluyo gibi hissettim 🥹 hemen anestezici geldi genele çevirdiler gibi oldu yarım saate uyandım hiç sorun yok yine muhteşemim ama anestezinin etkisi gitmeye başlayınca ben saatler sonra yine ciğerlerimden çok kötü acılar çektim nefes alamadım inanılmaz bıçaklar battı iki gün boyunca ağladım ağrı özellikle ciğerlerimde ve sol boynumdaydı acısı anlatılmaz yaşanır🥹 ciğerlerime pıhtı attı zannettiler ama testlerim temiz çıktı 3 gün sonra taburcu oldum. Yine de her ihtimale karşı 2 hafta kan sulandırıcı iğne oldum.. hiç benim gibi böyle birşey yaşayan var mı? Sebep ne olabilir? İkincide yaşamamak için ne yapmalıyım bilmiyorum 🥹