Koalammm Park beşiğine yatak olarak tercihleriniz neler oldu anneler fikirlerinize ihtiyacım var ne aldınız memnun musunuz
Nursaygi Koalammm Sorunu yanlış anlamadıysam sanırım iç yatak olarak soruyorsun canım yataş twiny almayı düşünüyorum yorumlarıda güzel. Ona bir bakabilirsin. ☺️
esnyz14 Koalammm Elele madre anne yanı aldım kurup baktığımda çok hoşuma gitti şimdilik umarım kızım da beğenir öneririm size de🌼
Hilalttk16 Koalammm prego premium anne yanı olabilen modelinden aldım kurulumunu da yaptık bebiş doğunca kullanacağız 😅😅 fiyatı bayağı iyidi 1979 a aldım
Koalammm Nursaygi birde canım mağazasından mi alıcaksın yoksa trendyoldan felan mi alıcaksın nereden bakayım
Nursaygi Koalammm İnternette daha uygun fiyatlı mağazadan bakmadım hiç internetten bak derim trendyol veya hepsiburadadan iki siteyide karşılaştır fiyat olarak. ☺️ Almadım bende daha park beşiği almadım diye beşiği aldığım zaman alırım diye. ☺️
Koalammm Bus1234 civilin kendi markası mı yoksa başka marka mi canım adı ne diye geçiyor ona da bakayım biliyorsan eğer 🌼