Tezgin Ben İnterneten bakıyorum 8. Haftalık bebek hareket ediyor benim 13 haftalık hareket ediyorsa ben hısetmıuorum normal mi yoksa bırsey mı var
YeimYaarGkmen Tezgin kuzum 8 haftalık bebek evet hareket eder ama sen hissetmezsin. Ben 16 haftalıkken cok hafif hissetmeye başladım yani normal
BurcuY Tezgin evet kuzum hareket eder 8 haftalık başlıyo hareket etmeye ama hissetmen imkansız daha çok minik ☺️ 18-20 hafta arası oda pıt pıt şeklinde hissedilmeye başlıyo diye biliyorum☺️Bende 13+1 oldum bende hissetmiyorum normal yani bu ☺️
Gozdeerdem Çok merak ettim 8 haftalık nasıl hareket ediyormuş 16 . Haftada ufak ufak seyirme oluyordu belli belirsiz 20.haftalardan itibaren hissettim. Atmış kafadan bence biraz 8 haftalık bebeğim hareket etti diyen gazdır o gaz :)
BurcuY Tezgin senin bebeğini sen hiç görmedin mi ultrasonda hareket ederken ? Ben iki gün önce gittim hıçkırıyodu mesela doktor hıçkırıyo dedi çok tatlıydı 😍
ayaniz Nerde yazıyor 8 haftada hareket ediyor diye bu konuda onlarca konu acıldı sıkıldık artık.. İlk gebelikte 20. Hafta sonrasında.. İkinci gebeliklerde 16.hafta sonrasında NET hareketler hissedilmeye baslıyor. Ben 21.haftamda hissetmeye basladım.. Yok karnım pıt etti bilmem ne etti bunların hepsi ya damar atması yada orda okadar organ degisiyor onların hissi..
BurcuY ayaniz bundan bahsetmiyo video izlemiş internette 8 haftalık bebekler kıpırdıyo anne karnında doğru ama biz hissetmiyoruz o normalde bizim de hissettiğimizi zannetmiş hepsi bu
Tezgin Yok haftaya cuma gidecez cinsiyet ogrenecez insşşalh en son 2 ay bir haftalıktı orda tam belli degil Di herseyi galiba kız benim ki tam belli degil