PrensinibekleyenAnnee Asdfgh_jkl var canm hayırlı olsun bende adete 5 gün kala yaptım silik çizgiydi dün kan verdim varmıs hamilelik 😊
CeydaST Asdfgh_jkl bozuk çıkabiliyor testler benim 2 kere Bşıma geldi o yüzden tek testle kalmayın 2 3 tane yapın(yapmışsın sonradan gördüm diğer yazıyı 🙈)
Asdfgh_jkl ms_annisko_ 4 te isten cikinca gidecegim kan vermeye insallah vardir suan peceteye sildikce leke geliyor
Asdfgh_jkl Damla--35 markasına bakamadım ya eşim gormeden hemen yapayim atayim diye aceleyle çöpe sokuşturdum
Crnryyn01 Damla--35 daha net çıktı diye soruyorsanız 😂 bir gün sonra bile daha net olabiliyor. Ben adetim 2 gün geçince yaptığımda hiç çizgi bile yoktu 3. Gün hemen çıktı çok şaşırmıştım
Asdfgh_jkl mother2 tesekkur ederim 🥰 cok umutluyum kan verene kadar dokuz dogurucam 😆 2 yıllık evliyim ara ara deniyorduk hic pozitif gormedim bu 3 ay hep degerlendirdik
mother2 Asdfgh_jkl insallah en guzel sonuclari alirsin canim benim ne zman gelecegi belli olmuyor mucizenin ❤️
Asdfgh_jkl Crnryyn01 benim şaşırdığım da erken gebelik testi ile kaset testi aynı gün yaptım kaset test daha koyu çıktı
Crnryyn01 Asdfgh_jkl zaman farkı vardır belki. İnanın saatler sonra bile değişebiliyor. Bide tabiki testlerinde kaliteli olanları var
Asdfgh_jkl Crnryyn01 aynı idrarla ayni zamanda testleri yaptım bakalim hayirlisi kan testinden sonra ogrencem bende gebelik durumunu