DuyguKays Kfiliz ay geçen gece mahvoldum sabaha kadar uyuyamadım hem gaz sancısı hem mide ağrısı bi tane kuru kayısı yedim tuvalete çıktım geçti valla
Maydonozluk Kfiliz sabah aç karna 1 yemek kaşığı zeytinyağı üstüne bi bardak ılık su iç harika bağırsak çalıştırıyor
Dilekunal_ DuyguKays 7 haftalik hamileyim kayisi falan yemeden once tovalete gitmistim ıkınmam sonucu kanamam oldu hastaneye gittik sorun yoktu ama simdi kayisi falan yiyip iciyorum afedersiniz tovaletim var ama korkuyorum gitmeye kasıklarım ve karnım agriyo suan..
DuyguKays Dilekunal_ salatalık,kuru kayısı direkt tuvalete çıkarıyor beni çok zorlama canım benim kanamam olmadı ama çok kasık ağrım oldu zorlamadan sonra
melek79 Ay benimde 10 günde bir gaz sancısı tutuyor ama ben tuvalete çıkınca rahatlıyorum. Tuvalete çıkana kadar aglıyorum resmen agrıdan. Bu arada saatlerce tuvalette bekliyorum 😂😂 allah yardımcımız olsun ben bi çözüm bulamadım
MayisR Bol su, ev yoğurdu, kefir, chia tohumu Yaklaşık 4 gün çektim ve doğum sancılarımı dahi tetikledi asla hafife almayın gaz sancısını Hiç başıma gelmemişti bundan önce ne çektiğimi ben bilirim
Kfiliz MayisR Benımde doğum sancısı gıbı oldu aşktan muay vs yaptılar ne yapmam lazım bılmıyorum suan daha ıyıyıö tabıki çok ıkınmak çocuğa zarar verır mı 20haftalık
MayisR Kfiliz evet doktor bana hiç ayağa kalkmayacaksın hep yatacaksın dedi çünkü rahim ağzım kısalmıştı sancılar 40’a kadar çıkıyordu ıkınmak yasak tuvaletini zorlanmadan yapman lazım canım mutlaka bağırsaklarını hızlandır gerekirse bir süre sıvı beslen