Pkoccluuanne İftara misafirliğe geldim menüde krema mantar çorbası ve kremalı körili tavuk vardı ayıp olmasın diye yedim 7 haftalık hamileyim bi sorun olur mu kremadan :(
bkts Pkoccluuanne ne olacak 😅 internetten okumayin boyle seyleri, krema ile sütün farkı yok, çiğ de tüketmiyorsunuz hem. Yemeklerdeki pişmiş oluyor, ben tüketiyorum sürekli bir zararı yok
eylulmihrasmom Pkoccluuanne afiyet olsun hiç bir şey olmaz googla kalacak olsak kanser olduk bittik öldük😂😂
Pkoccluuanne Mervemerii ay Google’da öyle şeyler yazıyor ki korkuttu beni sizlere sormak istedim en azından bilir kişileriniz 🥺
Pkoccluuanne Ozoooo ay Google’da öyle şeyler yazıyor ki korkuttu beni sizlere sormak istedim en azından bilir kişileriniz 🥺
Pkoccluuanne Asyos34 ay Google’da öyle şeyler yazıyor ki korkuttu beni sizlere sormak istedim en azından bilir kişileriniz 🥺
Ozoooo Pkoccluuanne Google amcaya sorma canım herşeyi doktoruna sor en doğru cevabı o verir ayrıca süt ve süt ürünleri bebeğe faydalıdır genelde
eylulmihrasmom Pkoccluuanne olur öyle ilk hamilelik benim de her şeyi sıkıntı yapıyordum çok erken öğrendim 10.haftadayım şimdi hala yeni ama artık takmamaya çalışıyorum 😅
Pemberuya Pkoccluuanne öyle yemeye içmeye çok takılmayın gebelik boyunca ya bence o kadar da bişey olmuyor