minikmucizeemaak Humannrle Rabbim gönlüne göre versin canım❤️ Kullanım şekillerine göre farklılık gösteriyor bu ilaç mesela Ocak ayında farklı bir doktor bana sadece 5 gün 1 tane dedi söktürücü içindi Şuan farklı kullanıyorum
minikmucizeemaak Humannrle Tabi ki istiyen herkese tez zamanda nasip etsin Rabbim sağlıkla sizde bana dua edin sağlıkla devam edip sağlıkla kavuşmak nasip olsun 🤲🏻❤️
Humannrle minikmucizeemaak amin bacım inşallah 🤲🏻 Aşıtı pozitif doğum hikayem diye post açarsın bizde okuruz inşallah 🤲🏻❤️❤️
Duyguuu3 Betbet98 kişiye göre değişiyordur mutlaka ama hangi saatlerde test yaptınız ovulasyon için ben gündüz saat 2 de yapıyorum tek test yeterli mi yoksa günlük 2 test mi yapıyorsunuz?
Betbet98 Duyguuu3 günde 1 kez yapıyorum ramazandan önce akşam 8/10 arasıydı ramazanda öğlen 2/4 gibi yaptım
uzlet tucemsi anladım canım ama genlede adetin kaçıncı günü yumurtlama görüyorsan ortalama o günlerde oluyor bikaç gün oynuyor sadece. Yani en azından bende öyle🌸 inşallah en kısa zamanda mutlu haberler paylaşırız 🤎
tucemsi Betbet98 kuzum gideceğim zaten. Regli olduktan sonra 1 mayıs 2 mayıs gibi tahmini reglinin ikinci günü olur dedi. O gün gel kontrol edeceğim sonra yumurta takibi vs yapacağım dedi. Klomeni kullanırkende progestan hapıyla kullansam kist oluşmayacakmış aslında benim aksatmamın hatasıydı o. Bu ay regli olmayı bekliyorum sabırsızlıkla sonra gideceğim yumurtlama takibi başlayacak💜🙏🏻
Betbet98 tucemsi bende inan ki regl olmayı bekliyorum kuzum, 3. Gün hemen gidip kan vermek için klomene başlatsın bşr an önce diye, hsg içinde ill gün arayacagım inşallah randevu bulurum🌸💖 sende yumurta takibiyle hemen hamile kalacaksın inanıyorum 🌹
Humannrle Betbet98 genelde 3. Gün başlanıyor ilaca ve sabah akşam içiliyor. Sen ikinci gün sabah kan ver öğleden sonra çıkmazsa 3. Günü erkenden gider sonuç alırsın inşallah doktorunda yazar 🤲🏻 femara klomene göre daha etkili diye duyuyordum sen yine doktorunla konuş kuzum
Betbet98 Humannrle kuzum yine mi kan alıp başlayacak? 2. Gün alırsa sabahtan ogleden sonraya cıkıyor. Belki beklemem belki 3. Gün sabah giderim sonuca. Ama bayram girmeden hallederim inşallah. Femara daha etkiliymiş ama hastanede gördüğüm kız genelde burası klomen başlatıyor dedi. Ama doktora söylerim