Turuncu Kızlar kontrole gitti bebeğin boynuna 1 kere kordon dolanmış başına böyle bişey gelen var mı çok korkuyorum 😞😞
Mavi20 Turuncu 2 tur bide yarım dolanmış yaklaşık 2,5tur kordon var bizde. Doktor bebekler bizden akıllıdır kendilerini riske atmazlar demişti. 21 haftadan beri var 33 teyim kendiliğinden açılıyormuş. Korkma biley olmaz inşallah
reinamm Turuncu ciddi bir problem değil kordon dolanması:) korkma. Kordonun içinde kendine has bir jel var. On tane düğüm bile olsa bebek yine beslenir. 5 düğümle normal doğuran gördüm. Sıkıntılı edilecek bşr durum değil
Azrazerin Turuncu ben 1,5 tur dönen kordon la normal doğum yaptım dpktor suyumun yeterli olduğunu bebeğe bir sıkıntı yaratmayacağını söylemişti tehlikeli olan 3 tur dönmesi
GlinGlerAs 27 haftalıkken kordon dolanması olduğunu öğrendik 3 hafta sonra dün gittiğimde boynunda yoktu çıkmıştı🙄 boşuna tedirgin oldum kaç hafta diyolardı yine önemli değil bebeğe zararı yok diye ama insan işte düşünüyo neyse çıkarabiliyo boynundan çıkmaZsada gönlünü ferah tut besin ve oksijeni göbekten alıyo
Azrazerin Turuncu açamayabiliyorlar 3 tur olunca ama suyun yeterliyse zaten kordonunda jelimsş bir yapısı var bebeği etkilemez çok dolanması normal doğumu engelleyebilir sadece ama genelde açılıyor erken haftalarda 34 ten sonra bşrsz zor oluyor açılması
DuyguSen Turuncu birşey olacağını sanmıyorum korkma ben 2 tur kordonla normal doğurdum çok şükür hiçbir şey olmadı
Dileqim Turuncu kizimdayken 8.ayda tek kordon dolanmisti bi dahakinde cikti sonra 2 kere dolandi o sekilde dogum yaptim...Allah ne dilerse o oluyo kontrollerini ihmal etme...bebeginin hareketlerini kontrol et dua et saglikla alirsin insaAllahhh kucagina 😍