Elifinzeytini Kızlar 30 haftalığız 1 kilo 370 gram kızım karın çevresi geriden geliyo bebek ufak geliyo dedi besleyen damarlardan bi tarafın kan akışı çok iyi bi tarafın ki hafif yavaş dedi suyuda azalmıs heran alabilirim dedi çok kötü oldum tansiyon takibi yapıyorum şimdilik hep düşük yükselmemesi gerekiyo dedi ama her hafta geldiğinde doğuma gelir gibi gel dedi nasıl atlatıcam ne yapıcam bilmiyorum düşünmeyim stres yapmayım diyorum ama olmuyo 😭😭😭
oznursrm Elifinzeytini Canım benım Allahım bebeğinede sanada şafi adıyla şifalar verdin.Morelini yüksek tut.Stres daha çok etkiler.Rabbim bir kolaylık sağlr inşallah.❤️👼🏻
Habis07 Canım korkma 31 den beri banada suyun az diye diye havuc suyu ıkı hafta icdim 37 ye kdr geldim su an 37 olunca alıcaz dedi dktorum kilo alması icin bol ve sık beslen protein agırlıklı
Aycha Elifinzeytini Merhaba, dilerseniz bir eğitim ve araştırma veya üniversite hastanesine gidin gerekli görürlerse perinatoloji uzmanına sevk ederler. İnşallah, bebeğiniz miadında, sağlıkla dünyaya gelir.
Aycha Elifinzeytini Fırsat buldukça internetten mhrs üzerinden veya 182'den deneyin bazen randevularını iptal eden hastalar oluyor. Ya da üniversite hastaneleri poliklinikleri daha müsait olabiliyor. Allah yardımcınız olsun, zoru kolay eylesin.
Ruyaaa Benimki 28den beri dogum kanalinda duruyor suyuda az suan 35 haftaligim korkma icini rahat tut.. dua et..
Ay_se Elifinzeytini Ben 32+1’de preeklampsi yani gebelik zehirlenmesi yaşadığım için acilen sezeryana alındım. Bebeğim kuvözde bize de dua edin lütfen