SilaTR 5 li fotoğraf cekimi paketin içinde oluyormuş ne zaman çekiyorlar doğumdan hemen sonra mı oluyor sezeryan olacak resim çekimi icin bebeğe farklı takım ayırdım kendim içinde makyaj vs düşünüyorum önceden hazirlanip mı gitmeliyim
SilaTR Mk1350 ben mart ayında ödeme yapmıştım normal doğum 7.900 zorunlu sezeryan 8.400 isteğe bağlı sezeryan 16000 demişlerdi ama nisan ayında zam gelecek dediler şimdi aynı mıdır bende bilmiyorum
Caglasmz Mk1350 Merhaba, ben henüz yeni görüştüm. Doğum paketi fiyatı olarak bana uzman doktor 17.000 doc. doktor 19.000 dediler nisan sonuna kadar
Mk1350 Caglasmz bana hala donus yapmadılar da dogum paketinin icinde 10 muayene detayli untroson vs var mı acaba bilgi verdiler mi
Caglasmz Mk1350 10 muayene, kan testleri (toxoplazma,aptt,anti hiv,tsh vb.) nst 4 adet, diyetisyen, ayrıntılı ultrason, ikili tarama, sezeryen veya normal doğum, işitme testi, topuk kanı, oda süsleme ve fotoğraf çekimi 5 adet
Caglasmz ardensmom34 ben henüz gebe değilim önden bilgi almak istemiştim, bana paketi önden alıp hamile kalınca kullanabileceğimi söylemişlerdi
SilaTR ardensmom34 ilk sorduğumda olmuyor demişlerdi mart ayında kendileri nisan ayında zam gelecek diye teklif ettiler bende öyle ödeme yapmıştım canım
ardensmom34 Caglasmz sizinki normal bi fiyat zaten 540 şuan muayene ücreti 7900 de normal doğum ama sıla hanım sanırım önceden doğum ücretini vermiş öyle bişey oluyomu onu merak ettim doğum paketi haricinde yani