mercimekkoftesi1 Medova da ücretler değişmiş giden hanımlar varsa bilgilendirmek için yazıyorum. Muayene sigortalıya 475 lira Nst 70 lira Doğum nakit 11 bin lira Kredi kartına 11.200 lira olmuş
tugcee0 mercimekkoftesi1 Farabi hastanesine gidiyorum ben doğuma 10.000₺ dedi nst ücreti ödemiyorum muayene indirimli olarak 315₺ indirimsiz 415₺
mervesert0611 mercimekkoftesi1 ben geçen gün gitmek için sordum 575 lira dediler yanlış mı anladım acaba
Ranammm mercimekkoftesi1 Ne kadar çok zam gelmiş öyle 😲 1 sene önce orda doğum yaptım Muayene 200 Nst 30 Doğum 5 bin 200 liraydı Çok iyi güzel hastane ama çok pahalı olmuş Allah yardımcınız olsun inşallah 😍
mercimekkoftesi1 tugcee0 ilk hamileliğimde medovada da nst ücretsizdi bu sene ücretli yapmışlar ya 🤦🏻♀️ 50 lirayla başladım 70 lira oldu sürekli bi zam geliyor 💆🏻♀️
tugcee0 mercimekkoftesi1 çok saçma ücretli yapmaları zaten her şeye para veriyoruz onu alsanız nolur almasanız nolur
42leyla @mercimekkoftesi1 medova ya yarın muayene olmaya gideceğim ve muayene ücretine 575 tl dediler randevu oluşturmak için aradığım da
mercimekkoftesi1 tugcee0 evet yaa gerçekten yapılan her işleme ücret ödüyoruz bi de az paralarda değil yani. Yarın sabah kan serumu takılacak bakalım kaç lira ödicem ona da 🤦🏻♀️💆🏻♀️
Suedadvc Medova hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz ve memnun musunuz doğumu orada yapmayı düşünüyorum 🤔
mervesert0611 Suedadvc bende yeni gideceğim hastaneye daha 6 haftalık hamileyim Secil hanımı düşünüyorum bir yakınım çok övdü senelerdir kendi ve kızları ona gidiyor onu deneyimleyeceğim
mercimekkoftesi1 mervesert0611 cuma günü gittiğimde 475 ödedim 70 tl de nst için istediler. Bilemiyorum ki neden farklı fiyat veriyorlar. Sigortaya göre mi değişiyor acaba 🤷🏻♀️
Suedadvc Atiyeg Aysel kamer düşünüyorum çok tavsiye edildi sizin fikriniz nedir onunla ilgili biliyor musunuz
Seymaaoss Atiyeg bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi o kadar yorum ve övgüden sonra ama çok haklısınız.
mercimekkoftesi1 Suedadvc ben Aysel Kamer’e gidiyorum ikinci hamileliğim, ben çok memnunum kendisinden. Diğer hastalarına karşı nasıldır bilmiyorum ama biz şakalaşıp gülerek bakıyoruz bebeğe. Çokta ilgili gerçekten.
Atiyeg Fatmalardanbiri ben henüz daha hamileyim ama görümcem fuat hocada doğurdu çok kötüydü açıklığı tam olunca geldi 8 saat sancı boyunca hiç uğramadı bile tam olunca çocuğu çıkartmaya geldi sadece